Wysłany: 10-12-2008, 19:53 Leśnice Wielkie - Mrozów
Witam, aktualnie jestem nad pracą przy nowej 10 kilometrowej mapce która przedstawia 1 węzeł na linie do Mrozowa i Leśnic Małych. Węzeł znajduje się na małej, tranzytowej trasie.
Oto screeny:
Przy 'krańcówce w Leśnicach Małych.
W drodze do Leśnic Wielkich i przewóz ZAES-ÓW ze zbożem.
Tym razem linia zelektryfikowana, zmodernizowana do Mrozowa i małej gorzelni ;).
Trudno jest mapę ocenić z trzech screenów, jeszcze takich z których prawie nic nie widać. Rób bardziej z góry. Poza tym za bardzo zarośnięte tory, jak na używane, za ostry rozjazd,używaj lepiej traw FMA.
Od kiedy to w zaesach przewozi się zboże? Co do samej mapki, strasznie to zarośnięte jak na używaną linię.
Może jaki(e)ś ewenement(y) ;]
A co do mapki. Popieram przedmówców. Straszny zarost tam jest... Nawet u mnie w mieście, nieużywane tory (już od dawna) nie są, ąż tak zarosłe.
No i troche mało skrinów.
Jak szukasz wagonu zbożowego, to polecam stronke Chestera. Jest tam ładny wagon grupy "U". Wręcz przeznaczony do wożenia zboża.
_________________ Nie ufaj deb*lom! Najpierw sprowadzą Ciebie do swojego poziomu, a potem pobiją doświadczeniem...
Ostatnio zmieniony przez Archimonde 10-12-2008, 21:25, w całości zmieniany 8 razy
mbocian_94 [Usunięty]
Wysłany: 11-12-2008, 13:29
Mapa ma narazie parę segmentów czyli jakieś 2/3 km. Wiem że trawy FMA są na DLS ale jak one się nazywają. Screeny powinny być dzisiaj, ale raczej jutro.