Wysłany: 20-11-2021, 12:27 Prośba o udostępnienie mapy Zimowisko 2.0
Bardzo proszę, jeśli jest taka możliwość, o udostępnienie mapy Zimowisko 2.0. Chodzi mi oczywiście o wersję, która była swego czasu dostępna na Forum dla wszystkich. Jeżeli nie stanowiłoby to problemu, bardzo prosiłbym również o zależności do tej mapy. Nigdzie tej mapy nie mogę znaleźć, natomiast w odpowiednim temacie link nie działa, przynajmniej nie ma bezpośredniego dostępu, nawet po zalogowaniu do dysku Google.
Jeśli chodzi o ten link, ponieważ innego nie znalazłem - https://drive.google.com/folderview?id=0B5MEGo6vc3WdRXFqbUYwQXNLV0E&usp=sharing - to u mnie (próbowałem na różnych przeglądarkach, choć wiedziałem, że prawdopodobnie nie ma to znaczenia) prosi on o dostęp od jego właściciela. Nie twierdzę oczywiście, że mapy pod tym linkiem nie ma, ale dla bezpieczeństwa wolałem nie klikać przycisku - "poproś o dostęp". Innego linku nie znalazłem, a użyłem opcji "szukaj" na Forum. Jeżeli niepotrzebnie wprowadziłem zamieszanie, to przepraszam, ale naprawdę nie mogę tejże mapy pobrać, przynajmniej z ww. linku. Jest jeszcze Facebook, lecz tam sytuacja jest identyczna.
prosi on o dostęp od jego właściciela. Nie twierdzę oczywiście, że mapy pod tym linkiem nie ma, ale dla bezpieczeństwa wolałem nie klikać przycisku - "poproś o dostęp".
Nie ma się czego bać. to jest tam mapa, więc poproszenie jest bezpieczne.