_________________ www.bojarsite.pl
Moja galeria fot. z GOPu & screeny Projektu fragmentu byłego PMP-PW -> www.flickr.com/photos/148644736@N06/
Wysłany: 06-11-2022, 21:47
Dobrze, że ET22-987 istnieje już w Trainz dzięki Bzykowi w formie z trochę lepszych dla niego czasów. Teraz to obraz nędzy i rozpaczy... Swoją drogą, to ciekawe, że nie przeszedł rewizji w stosownym czasie i nie doczekał zmiany malatury. Myślałem, że pozostaje czynny w niebieskim malowaniu, jak większość jego rówieśników z tego przedziału numerów seryjnych. Nie wiedziałem, że stoi (lub stał) na tej grupie bocznej dla wycofanych lokomotyw na Prokocimiu. Czyżby PKP Cargo miało nadmiar lokomotyw? Pewnie nie opłacała się z jakiegoś powodu naprawa, np. za dużej korozji ostoi.
Dzięki też za jamniczka. Złapałeś go na PRD? Ja też tam od czasu do czasu bywam, głównie na tej kładce, tylko nie mam odpowiedniego sprzętu Ale przyznam, że kusi mnie trochę reskin na modelu Zgreda, bo w Tereni mamy tylko jednego jamnika we współczesnym malowaniu cargowskim...
Ostatnio zmieniony przez Railwoj 06-11-2022, 21:50, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył: 19 Lip 2009 Posty: 176 Skąd: Warszawa
Wysłany: 01-12-2022, 16:06
Tym razem prawdziwa "Bestia" P.U.K Kolprem M62M-018 która odwiedziła po raz pierwszy Warszawskie Radiowo. podziękowania dla moich informatorów z Warszawy :)
Pff, radosna twórczość PMT - wiem, że on kombinował z moim modelem, ale to nie są oficjalne repy - ja ich nie uznaję.
Iiieee, pomijając okna, to nawet łądnie zrobiony (bo któreś repy faktycznie były zrobione byle jak, byle jak najszybciej)
A co do czerwonej strzały, to powstały po dwie wersje (ryflowana i gładka) tylko czyste, w wariancie z pomarańczowym lub żółtym, no może bardziej jasnopomarańczowym pasem