Nie wiem, jak szukałeś, ale bardzo naokoło.
Następnym razem warto nieco bardziej rozruszać wujka googla, zanim się napisze po pomoc na forum. Wielu dodatków ogólnie albo czasowo (jak tabor ADHD) nie ma w publicznym obiegu, to prawda. Ale niektóre są i były od dawna. Sygnalizacja i w ogóle dodatki Radka Bacha należą do tych właśnie rzeczy.
Ostatnio zmieniony przez Railwoj 13-07-2023, 04:31, w całości zmieniany 2 razy
Nie wiem, jak szukałeś, ale bardzo naokoło.
Następnym razem warto nieco bardziej rozruszać wujka googla, zanim się napisze po pomoc na forum. Wielu dodatków ogólnie albo czasowo (jak tabor ADHD) nie ma w publicznym obiegu, to prawda. Ale niektóre są i były od dawna. Sygnalizacja i w ogóle dodatki Radka Bacha należą do tych właśnie rzeczy.
Dobra, ale teraz na serio. Mi się nie chce instalować całą pakę sygnalizacji, z powodu braku miejsca na dysku, ale jest bardzo potrzebna czeska sygnalizacja v5 CAŁA!!! Na stronie RBacha link nie działa do czechów, dlatego proszę o pomoc tutaj. Z całym rozumieniem, ale megapaka dla mojego trs'a, który i tak waży mi już ponad 35GB to za dużo. Będę wdzięczny jeśli pomożecie. Z góry danke
Mi się nie chce instalować całą pakę sygnalizacji, z powodu braku miejsca na dysku
To pobierz sobie z DLS, co tam potrzeba. Cała czeska sygnaliza tam wisi.[/quote
Właśnie to problem, bo dls mi nie chce działać z TS12. Wiem że jest na DLS, wtedy bym nie pisał.