Pomógł: 8 razy Wiek: 65 Dołączył: 18 Sty 2011 Posty: 720 Skąd: Kraków
Wysłany: 24-04-2026, 17:27 SP6 i błędne dodatki
Widzę, że niewiele się tu dzieje ale spróbuję zapytać o świeże kłopoty.
Tak z ciekawości zaglądnąłem na swoje konto Auran i widzę że jest tam do ściągnięcia jakaś nowa wersja TRS22 build 131965. Jak sprawdzam swoją aktualną 123801 to mi podaje, że nie ma nowszej wersji. Tak więc ściągnąłem tę nowszą, zainstalowałem no i znowu wyszły tysiące błędnych dodatków. Sprawdzam je po kolei a tu nie wykazuje żadnych błędów. No więc skąd te błędy? Otwarłem je do edycji i zatwierdziłem i dalej są wadliwe :/ O co w tym wszystkim chodzi? Włączyłem weryfikację bazy danych ale też nic nie zmieniło się. Jak włączę jakąś mapę do edycji to wszędzie te niby wadliwe są jako brakujące elementy. Może ktoś coś wie więcej na ten temat?
PS. Specjalnie kupiłem nową kartę graficzną a tu takie numery że odechciewa się korzystać z tego symulatora. Na szczęście TRS19 mi dalej działa więc może jeszcze nie poddam się całkowicie.
Pomógł: 8 razy Wiek: 65 Dołączył: 18 Sty 2011 Posty: 720 Skąd: Kraków
Wysłany: 24-04-2026, 18:09
Próbowałem ale tez niewiele to dało. Za to znalazlem na forum Auranu poradę, że trzeba dany element kliknąć żeby wyświetlił błędy. I jak się zamknie okno to dodatek już jest OK
Tak więc nawet grupowo zaznaczyłem ileś tam blędnych i kazałem pokazać te błędy. Trzeba było tylko chwilkę poczekać i wszystkie juz były dobre. Tak więc w kilkanaście minut już mam wszystko dobre Oczywiście oprócz tych które faktycznie mają jakieś usterki i te to już trzeba samemu ręcznie naprawiać albo jak się nie da to usuwam i po zawodach. W końcu jak jakiegoś elementu nie będzie to mapa nie straci wiele, choć można próbować zastąpić go jakimś innym