Witam bardzo serdecznie. Mam problem z trainz'em 2006. Otóż chcialem pograc sobie w sieci z innymi graczami. Po zarejestrowaniu się na Planet Auran i wlaczeniu odpowiedniej trasy gdzie mozna grac w sieci, wyswiatla mi ze nie ma innych graczy a moj status jest offline :( moze mi ktos podpowiedziec w czym jest problem. Logowalem sie zgodnie z intrukcja ( 2 razy sprawdzalem czy czegos nie pominalem). a i jest jeszcze jeden problem nie moge sciagac dodatkowbo wyskakuje informacja ze serwer jest obnciazony -spróbuj pózniej
Ma ktos pomys co jest nie tak?? Z gory bardzo dziekuje a przy okazji zycze wszystkim Wesołych Świat :)
Wow, dobry jesteś.
A gdzie znalazłeś informację o tym, ze w TRSie (jakimkolwiek) jest tryb multiplayer?
Z chęcią to zobaczę to na własne oczy, bo inaczej Ci nie uwierzę:D
Być może chodzi Ci o pobieranie dodatków z DLS z poziomu gry, bo to JEDYNA możliwość, kiedy TRS łączy się z internetem.
A na ten temat było już tyle tematów, że można o tym napisać książkę.
Ale trybu multiplayer NIGDY nie było, nie ma i jak na razie nic nie zapowiada, aby się kiedykolwiek pojawił w TRSie.
_________________ Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
Ostatnio zmieniony przez Popkorn667 26-12-2008, 13:49, w całości zmieniany 1 raz
Chyba jeszcze na starym forum tworzyła się grupa ludzi którzy chcieli między sobą przesyłać pociągi przez Iportal. W TR06 była możliwość takiej gry. Miało to chyba polegać na tym że ktoś powiedzmy miał kopalnie węgla, a ktoś inny miał elektrownie węglową. I węgiel zamawiał u tego pierwszego.
Jeżeli się nie mylę to zanim tamto forum padło to koledzy uzgadniali jakim taborem będą się posługiwać, ile i u kogo będą lokomotywownie oraz kto jakie będzie miał zakłady czyli uzgadniali różne szczegóły techniczne aby taka forma zabawy miała sens.