sorki, mogłeś dzisiaj później lub jutro zapodać temat, chociaż i po tym da się ocenić.
1. Gdzie masz na świecie grafitową trawe?
2. Ulice może jakieś, te chodniki wyglądają jak pomosty na jeziorze.
3. Strasznie brzydkie drzewa
4. Chyba na wsi nie ma tramwajów? Po tych małych domkach widzę, ze to nie miasto
Widzę, że to twój początek, ale pamiętaj o ważnej rzeczy na forum publikuj screeny z ukończonego fragmentu mapy. O wiele łatwiej jest ocenić twoją pracę przez innych i wskazać Ci dalsze uwagi.
sorki, mogłeś dzisiaj później lub jutro zapodać temat, chociaż i po tym da się ocenić.
1. Gdzie masz na świecie grafitową trawe?
2. Ulice może jakieś, te chodniki wyglądają jak pomosty na jeziorze.
3. Strasznie brzydkie drzewa
4. Chyba na wsi nie ma tramwajów? Po tych małych domkach widzę, ze to nie miasto
1 jak mógbyś dać link do lepszej to daj
2Ulice są ale nie w tym miejscu
3 Wiem narazie wstawiłem bylejakie bo nie miałem czasu
4 To są takie okolic miasta tak np w Warszawie (ZIELONA)
Jak już zrobisz KOMPLETNY segment lub dwa to dopiero pokazuj. Jesli zajmie Ci to miesiąc, to otwórz temat za miesiąc, jesli by ci to zajęło do jutra to możesz temat otworzyć jutro.
codo tego::
1. W TRS jest wbudowanych wiele traw i możesz popróbować. Wybierz najniższą skalę i kiedy układasz to wciskaj klawisze [ lub ].
2. To jak zrobisz ładne otoczenie to mogą być dalej ulice
3. Są dobre drzewa Greenery.
Bardzo proszę moderatora o zamknięcie tematu, tak jak to miało miejsce przy wcześniejszych otwieranych tematach o mapach, które jeszcze w ogóle nie powstały nawet w ułamku procenta... (to co kolega pokazał jestem w stanie zrobić w jedną minutę...).