Wysłany: 29-03-2009, 16:35 Zdjęcie/a amperomierzy i woltomierzy EP07-10xx
Witajcie!
Pilnie potrzeba mi zdjęcia amperomierzy i woltomierzy EP07 PR (w wiadomym wszystkim celu). Czy ktoś z Was wie gdzie jest, bądź posiada takowe zdjęcie? Zależy mi na tym, żeby fotka była z bliska i najlepiej średnio pod kątem 90 stopni. Ułatwiło by mi to znacznie prace.
PZDR
Ostatnio zmieniony przez Krzychu 29-03-2009, 16:41, w całości zmieniany 1 raz
EZT panuje ;) Niestety, jeśli chodziło o przycisk, to mogłem sobie pozwolić na małe "oszustwo", ale amperów nie mogę wziąść z EZT, bo między tymi amperami, a amperami EP07 jest za duża różnica: http://www.garnek.pl/luke...abina-ep07-1005
Dzięki koledzy za zainteresowanie :) Co do pytania na forum eu07.pl to ja, bym się już dawno pytał na tamtejszym forum, gdyby nie to, że jestem zbanowany, a wszyscy wiedzą jakie tam warunki panują. FactorX - jak możesz i Ci się chce, to poptyaj na forum MaSzyny. Pietrek - jakby Ci się trafiła siódemka, to obfoć te amperi i wal do mnie odrazu, ok?
Nie wiem, nie znam się na tym, ale na zdjęciach wygląda mi to na standardowe malowanie. W środku kabina jest zielona. Zmienili amperomierze przy modernizacji? :O
Po dzisiejszej bytności we Wrocku przedstawiam część tego co udało mi się zrobić:
lokEu07 1004
amperomierze - może się zdadzą
No i EN57 2077
Oczywiście jest tego trochę więcej, rozdzielczość 3264 - 2448
_________________ Pietrek
Ostatnio zmieniony przez pietrek 31-03-2009, 21:40, w całości zmieniany 1 raz