Tu są dwa rumuny - fotki udostępniam na zwykłych warunkach - czyli za wspomnienie że to moje. http://wyslijto.pl/plik/rhwshb6fnj a tu jeszcze jeden http://wyslijto.pl/plik/0rxpjo0q18 (co prawda zrobił go juz Skupa na modelu Chestera, ale od przybytku nie boli podobno) Mam jeszcze gdzies prywaciarza - poszukam
_________________ Żeby mi się chciało chcieć...
Ostatnio zmieniony przez bazler71 22-03-2009, 19:04, w całości zmieniany 1 raz
Swego czasu zrobiłem dla Skupy fotki wszystkich ET21 jakie są w Wałbrzychu i obiecałem, że zrobię też ST43. Niestety zdążyłem zrobić tylko jeden egzemplarz ST43-312 i aparat mi padł. Ponieważ od tej pory nie mam żadnego aparatu, nie robiłem zdjęć, ale idzie wiosna, więc mam nadzieję, że w niedługim czasie cosik kupię i porobię zdjęcia, myślę że wszystkim, "rumunom", a w Wałbrzychu dla miłośników tego loka jest co focić, bo czynnych jest kilkanaście sztuk plus maszyny wyłączone z ruchu. Pozdrawiam.
Swego czasu zrobiłem dla Skupy fotki wszystkich ET21 jakie są w Wałbrzychu i obiecałem, że zrobię też ST43. Niestety zdążyłem zrobić tylko jeden egzemplarz ST43-312
Angrapis, chwała Ci za to! chyba 4 sputniory zrobiłem, jeszcze mi kilka zostało do zrobienia,
na szczęście były na innym dysku i nie poszły z dymem jak reszta fotek
Na prośbę Patrykosa wrzuciłem do pobrania moje zdjęcia wymienionych przeze mnie w poście wyżej lokomotyw, link . Jak tylko będę miał aparat, uzupełnię kolekcję o rumuny.
Pomógł: 36 razy Wiek: 37 Dołączył: 11 Maj 2008 Posty: 1376 Skąd: Nysa / Poznań
Wysłany: 29-03-2009, 21:06
JA coś tam mam, tyle, że Skupa już robił z tego repainty, jak nie ma przeciwwskazań to z chęcią podeśle. No i jak odzyskam aparat to mogę tego troszkę pofocić, ale to chyba z miesiąc najwcześniej.
Chłopaki, nie ma problemu! Dla mnie nie ma to znaczenia, to jakiego symulatora zostaną wykorzystane moje zdjęcia. Mnie cieszy, że w ogóle komukolwiek się przydadzą a to znaczy, że moja praca choć ociupek zostanie doceniona. Pozdrowienia dla wszystkich repainciarzy: TRS-owych, Maszynowych, MRS-owych i idzie wiosna. W końcu!