Witam!!
mam pytanie, czego moja mapa zostala wyrzucona z forum ?? Teraz bede musial wrzucic wszystkie screeny od poczatku.
Po bardzo dlugiej przerwie powracam na forum, zdalem dobrze mature i dostalem sie na kierunek na ktory chcialem - inzynier logistyki w transporcie lotniczym na Politechnice Rzeszowskiej ;)
Szczerze, myslalem ze juz przestane budowac ale na szczescie wena tworcza wygrala i buduje dalej ;)
Przedstawie screeny ktore pewnie nie beda tak dobra jak wczesniej ale dopiero musze wrocic do formy ;-P Odcinek miedzy Debica a Grabinami ;)
Jak myslicie nadaje sie jeszcze do budowy mapy ?? ;)
Pamiętam twoje ostatnie prace jak umieszczałeś na forum i są one rewelacyjne :) Pracuj tak dalej :)
PS- widzę ze zmieniłeś perony, na jakiej stronie są one dostępne ?
zygo [Usunięty]
Wysłany: 23-05-2009, 13:44
Cześć :)
Powracam kolejny raz na łono trainza z nowymi screenami, tym razem z Rzeszowa, zrobionego od początku.
Mam nadzieję że częściej będę mógł pokazywać moje prace nad mapą mimo tego że zaczynam teraz sesje :)
Czekam na komentarze czy mam jeszcze forme czy muszę jeszcze potrenować ?? :D
Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2008 Posty: 659 Skąd: GoP
Wysłany: 23-05-2009, 18:19
Witam, miło, że wróciłeś do pracy nad swoją mapką :). Ogólnie jak od dawien dawna ;) mapa prezentuje się znakomicie, ja osobiście nie znalazłem żadnych niedociągnięć, powodzenia w dalszej budowie :).
Pozdrawiam
_________________ www.bojarsite.pl
Moja galeria fot. z GOPu & screeny Projektu fragmentu byłego PMP-PW -> www.flickr.com/photos/148644736@N06/
Mi też się podoba tylko mam pytanie czemu przy peronie 3 masz dwa tory po prawej stronie patrząc od strony Przemyśla tam nie powinny być tory postojowe dla EZT? Ogólnie to mapka prezentuje się świetnie, powodzenia w dalszych pracach ;)
zygo [Usunięty]
Wysłany: 24-05-2009, 01:03
Dziekuję za pochwały i będę starał się jak najwięcej budować i jak najwięcej pokazywać :)
Dominik333- te tory powinny być ale nie ustawiałem ich, muszę oszczędzać na płynności :)
Teraz pokaże screeny z Rzeszowa Zachodniego ;)
Nie martw się, przypomina. Może troszkę bardziej górzysty, ale tak to bardzo fajnie. Zrób jak najwięcej i jak najlepiej ;-)). Jak nie masz porównania, no to poszukaj zdjęć na necie.
zygo [Usunięty]
Wysłany: 06-06-2009, 16:10
Przesuwam się dalej na zachód i tymn razem screeny ze stacji Rudna Wielka :)
Zygo, świetny klimat :) Mapa bardzo mi się podoba i czekam na wydanie! Mam tylko 2 sugestie. Dawaj większe screeny http://img132.imageshack....60615430823.jpg oraz wygaś SBLkę po lewej chyba że to jest ostatni SBL.
Bardzo dziękuję za dobre słowa, oczywiście SBL wygaszę :)
Dzisiaj ten sam klimat, "popołudnie na podkarpaciu" na trasie między Rudną Wielką a Świlczą ;)
Klimat świetny :) Co się więcej rozpisywać. Ale kolejna rzecz. http://img196.imageshack....60813460928.jpg Na tej linii nie ma SBL czteronastawnej, jest tylko 3 nastawna. 4 nastawna to jest na CMK, E20, E30 oraz chyba na E65.
Bardzo ładna mapka. Wprost ślicznie ci to wychodzi... Na ostatnim zdjęciu na tym przystanku pod wiatami dałbym jeszcze jakieś ławeczki. Po dwie sztuki na każdy peron najlepiej. Ale i tak jest zajedwabiście
Pomógł: 5 razy Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 157 Skąd: z kontowni
Wysłany: 08-06-2009, 18:07
To cudnie, że wiesz TRS2006, że Płochocin to E20, ja ne zagłębiałem się w nazewnictwie, podałem D29, po wcześniejszym odwiedzeniu przebudowanej ostatnio strony Adriana Karwata.
Jesteś spostrzegawczy. Plus dla Ciebie, że zauważyłeś wskaźnik W1 na skrinach Zyga.
no no pogratulować. Idealny teren + idealny screen i wyszła ci poezja jazdy. Dobrze dobrane. Dobra robota.
zygo [Usunięty]
Wysłany: 11-06-2009, 13:25
Tak pozytywne słowa napędzają mnie do dalszej pracy nad moją linią :D
Czyli muszę SBL wymienić na 3 nastawną czy na 4 nastawną ??
Na jakimś screenie zapomniałem zgasić światełka w SBL ale już nie robiłem nowego screena ;)
Dzisiaj dalsza podróż na zachód między Świlczą a Trzcianą ;)
W następnych screenach będzie już inny klimat ;)
Ostatnio zmieniony przez zygo 11-06-2009, 13:29, w całości zmieniany 1 raz