Witam. Mam taki oto proble. MAm wagony VCRDN'a i do niedawan bylo git ale teraz cos sie popierwiastkowalom mojemu TRS'owi i koniec. Mianowicie gdy stawiamna tory bipe VCRDn'a to wywala blad niekrytyczny. Chodzi mu o to ze niemoze znalezc ( albo cos takiego) czerwonych koron ( corona red) i nie mam pojecia dlaczego. Sciagnolem je jeszce raz same wagony jak i wszyskie dodatki do nich. Ale to nic bohuny tez wariuja. Sa ciagle czerwone swiatla zapalone nawet jak sie znajdujie zaraz za lokiem i wogole takiego skladu nieidzie ruszyc. Poprostu stoi i koniec. Probowalem multikomenda wlacz itd ale nic. Czy ktos moze mi pomoc?
Pomógł: 12 razy Dołączył: 31 Mar 2008 Posty: 537 Skąd: Noreg
Wysłany: 09-04-2008, 08:36
Speaking about interioris - some carriages have one and some just have not. You can try to add some interiors from other carriages (if author appears that possibility by putting suitable points in model). You can do that by Trainz Objectz program.
As for white boogeys - I'm experiencing that problem from time to time. It is caused by mess in texture names OR you haven't download all dependencies (sometimes You have to download other model etc.) That also can be checked by Trainz Objectz.
Btw - You didn't mention which version of TRS You are using.
Ostatnio zmieniony przez MalignusPL 09-04-2008, 08:37, w całości zmieniany 2 razy