@PX48-28 Nie tylko tabór - jak masz zdiencia z obszaru i Stacii to tez prosze wyslac. email jest Fly737NG (at) freenet (kropka) de Jak skoncze mapke siade do Gmaxa.
Skakalem teraz troche po trasie - koncze dworzec Nieborowice. Mysia Góra tez zrobiona, nastepnie sie do Bojkowa dobierem. Moge screeny wstawic na mój serwer jak kogos to interesuje.
Juz raz bylem pytany co to sa tory. TRS2004´a dostalem od kolegi bo sobie kupil TRS2006 i dal mi jesze jego CD-ROM z dodatkami które sciagnal. Myslalem naipierw ze ja je kiedes sam sciagnalem, ale to byly inne (TrackNG), te szyny które urzywam mam wlasnie z tego CD-Romu.
Te tory sa freeware. Sa to 750mm szyny NRD´owskiej Deutsche Reichsbahn. Jeszcze nie natknolem sie na nie w n necie :( Na DLS nie widzialem ich niestety :-/
Ostatnio zmieniony przez Robert747 14-07-2009, 16:36, w całości zmieniany 1 raz
Czy ktoś coś wie o postępach budowy mapy do Nieborowic?
Jak już to pewnie sam autor, ale nie ma się co martwić, na pocieszenie złotą patelnie miesiąca przyznajemy Tobie
Liczymy, iż odgrzane kotlety na tej patelni będą smaczne
Ostatnio zmieniony przez fallowdeer 06-03-2013, 16:39, w całości zmieniany 1 raz