Witam.
Wczoraj jeszcze działał mi poprawnie tabor JDS, natomiast dzisiaj gdy zainstalowałem mega paczkę wagonów Kilana i loki zaczeły mi świrować :/ Światła się palą oraz wycieraczki działają a nie powinny :/
Okazało się że skrypt 753 był nie teges :) Wywaliłem go i ponownie go dodałem i działa aż miło :) Jedynie w lokomotywowni loki JDS świrują a w maszyniście i geodecie już nie :)
Pomógł: 31 razy Wiek: 42 Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 808 Skąd: Poznań/Kołobrzeg
Wysłany: 25-03-2008, 15:31
W lokomotywowni zawsze powinny swirowac - akurat na to wplywu nie mam zadnego. Natomiast co do ogolnego swirowania niezaleznie czy ma to zwiazek z PVL czy nie - mam prawie 100% pewnosc ze we wszystkich moich skryptach dla taboru (ktore bazuja na jednym schemacie - tylko czesc wykonuje sie poprzez library, a czesc od razu bezposrednio) jest easter egg - i dlatego zawsze mi sie przydaja screeny bledow, bo dzieki temu moglbym to jajo w koncu usunac. Jajko ma zwiazek z configiem i nie jest latwo je usunac. Ale zapewne w koncu dojde do tego. W taborze JDS - wystepuje nagminnie w SM48.
hope that this is the right place to post it
please help me with this infrastructure loco that has white bogies
http://farm4.static.flick...1be2f7141_o.jpg
the one whose all white well if it can not be fix we can all laugh about it