Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 12 Lip 2009 Posty: 16 Skąd: Leszno /k Warszawy
Wysłany: 13-07-2009, 21:07 Co się dzieje z trainz.hu ?
Witam wszystkich forumowiczów.
Mam drobny problem ...mianowicie chciałem pobrac trochę dodatków z trainz.hu i mam problem bo zarejestrowałem się już dobre 2 tygodnie temu a e-mail zwrotny z linkiem aktywacyjnym nie przyszedł do tej pory.Za pomoc lub informację będę wdzięczny.
Mam nadzieję ,że dobry dział.
Ostatnio zmieniony przez solaris1 13-07-2009, 21:09, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 9 razy Wiek: 35 Dołączył: 27 Sie 2008 Posty: 261 Skąd: Kępice
Wysłany: 13-07-2009, 21:14
A jaka masz poczte na wp? Pytam bo tez sie tam rejestrowalem i tez nie dostawalem linku aktywajucego a mam poczte na wp wiec zalozylem sobie druga poczte na onet i link przyszedl odrazu tyle ze musialem sie na nowo rejestrowac.Pozdr:)
Ostatnio zmieniony przez fatys 13-07-2009, 21:16, w całości zmieniany 2 razy
Na wp może wogóle nie przyjść, na onet tak samo, albo z dużym opóźnieniem. Ja polecałbym pocztę na tlenie, albo ewentualnie gmail. Możesz jeszcze sprawdzić czy nie ma tych wiadomości w spamie.
Witam
Żeby nie zakładać nowego tematu... jestem zarejestrowany na trainz.hu, ale gdy chcę się zalogować wyświetla się taka informacja:
.
Próbowałem zarejestrować się na nowo, ale na link aktywacyjny czekam już ponad tydzień (poczta na Onecie). Próbowałem wczoraj na tlenie ale też nie przychodzi...