Witam.
Wkurza mnie jedna rzecz. Mianowicie użytkownicy w dziale szukam zakładają tematy "szukam kuidy badź kuid" Tych wątków jest sporo, nikomu się nie chce szukać więc proponuje na wstępie tematy które są o kuidach złączyć w jedną całość, a jeśli ktoś utworzy temat "szukam kuid" wywalać do kosza. Kij że zaraz dostanę po głowie od użytkowników, którym się nie chce szukać ale trudno. Porządek musi być.
Propozycja jest nie zła i w wielu przypadkach uprościłaby szukanie kuidów. Myślę że tak przy okazji można by ukrócić taką sytuację w której ktoś czegoś szuka, a za jakiś czas dostajemy informację że znalazł i temat można zamknąć. Zdarza się że nie podaje już gdzie to czego szukał znalazł. A za jakiś czas ktoś inny powtarza "szukam - znalazłem - można zamknąć". Uważam że jeżeli ktoś czegoś szuka, forum nie umie pomóc a znalazł sobie sam to powinien podać gdzie lub w jaki sposób dotarł do tego kuidu. Chyba że zrobił to nielegalnie.