przede mną nie lada wyzwanie - lokomotywownia i zakłady naprawcze w Idzikowicach, ktore lezą na CMK.
Poszukuję takich hal, jak na oryginalnym zdjęciu z Idzikowic. Spotkał się ktoś kiedyś?
Nie wiem jak to po angielsku nazwać żebym mógł poszperać w DLS.
hej Malignus, dziękuję Ci bardzo, nie jestem aż tak wybredny, jesli bedzie przypominało to juz zawsze coś, a to przypomina.
Oczywiscie jesli sa jeszcze jakies propozycje to dzięki.
Pomógł: 12 razy Dołączył: 31 Mar 2008 Posty: 537 Skąd: Noreg
Wysłany: 09-04-2008, 10:50
wiesz, gdzieś na DLS widizałem coś bardzo bliskiego ale przeszukuję od dobrych kilkunastu minut i nie mogę sobie przypomnieć, jak to się zwało. to była jakaś brytyjska hala dla jednostek. jeśli mnie oświeci - na pewno zrobię update. póki co nic innego nie przychodzi mi do głowy.
tak, szopa FMA, niewątpliwie duża i ładna, ale nijak sie nie komponuje w klimacie Idzikowic, to co Malignus zaproponowałeś w linku zda egzamin myślę, może jakiś repaincik i powinno być ok.
Witam
Piszę w tym temacie bo po co zakładać nowy a mam pytanie także o szopę. Szukam takiej szopy aby wjazd do niej był przez obrotnicę. Wiecie o czym mówię? Nigdzie takiej szopy nie mogę znaleśc. Z góry dziękuję za pomoc.