Zwróciłem uwagę jakiś czas temu na brak ikonki nowego postu "NEW" w przypadków tematów przyklejonych. Wielokrotnie przez to omijałem dany temat, gdyż czytałem tylko te z ikonką. Teraz wiem, że muszę sprawdzać tematy przyklejone po datach.
Moja prośba, aby także w tematach przyklejonych wprowadzić taką ikonkę, dzięki której nie ma możliwości przeoczyć nowego posta.
Są, jeżeli o Ci te chodzi
Obrazek nowy post w przyklejonym temacie
Chyba o to Ci chodzi ?
Na dole forum jest legenda i takiej ikonki tam nie ma. Zresztą lepiej byłoby, aby taka ikonka była taka sama bez względu na to, w jakiej części forum nowy post się znajdzie.
Przecież ta ikonka Obrazek pokazuje się przy temacie przyklejonym z nowym postem więc nie wiem w czym problem...
Ikonka NEW oznacza NEW, czyli nowe - proste jak drut.
Natomiast jakaś plamka, na której jest wykrzyknik dla mnie osobiście nie była w ogóle czytelna jako: "Uwaga nowy post". Nawet w legendzie tej dziwnej ikonki nie ma. W tym jest problem, po cholerę różne ikonki symbolizujące dokładnie to samo: "To ja nowy post, przeczytaj mnie". Co za różnica czy to temat przyklejony, czy luźno wiszący, leżący etc.
Jestem zwykłym użytkownikiem tego forum i widzę coś, co nie pasuje do reszty, zgłaszam to i pozostawiam Wam decyzję.