Witam mam wam do przedstawienia króciutką linie fikcyjną która rozgrywa się na Granicy PL-CZ wszystko jest ukończone w 95% brakuje parę znaków i semaforów po stronie czeskiej. Mapa jest jak każda inna z wyjątkiem tego że umożliwiam jej dowolne modyfikowanie, przedłużanie, publikowanie etc. Mapka powstała na potrzeby konkursu TM lecz konkurs nie wypalił więc pozostawiam ją wam. Po drodze spotykamy tunele, most kolejowo drogowy i kilka różnych mniej ważnych bzdet. Moją pracę dedykuję tym którzy zaczynają swoją przygodę z Trainz i nie wiedzą jak zrobić w miarę przyzwoitą linię i potrzebują wprawy Kilka Screenów no i Download
Pozdrawiam
Pomógł: 336 razy Wiek: 56 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 6691 Skąd: Warszawa
Wysłany: 11-01-2011, 23:05
Łukasz napisał/a:
Ja się nie znam, ale tak czystych torów na lini spalinowej to jeszcze nie widziałem.
No nie znasz się Towarzysz Gierek powiedział pomożecie, i towarzysze kolejarze pomogli, zbudowali nową linię , a że linia służy towarzyszom radzieckim jedynie do dowożenia paliwa do pobliskiej jednostki sił samoobrony stąd taka czysta