_________________ www.14d40.pl - Sklep Miłośnika Kolei
www.trainzmarket.com - Dodatki do Trainz
Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.
Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.
no ja Ci tylko przypominam :P Bo to 'tur de poloń' mogło sprawić że zapomniałeś o tym ;p
Pomógł: 68 razy Wiek: 36 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 2165 Skąd: Espenkrug/Bonk
Wysłany: 10-01-2011, 15:24
Pytanie z cyklu marudzących: czy istniała by możliwość/ opcja usunięcia w serii SM42 tego pudła co robi za ogrzewanie parowe ? Nie chodzi mi o przeróbkę istniejących modeli tylko o drobną kosmetykę meshu i wydanie jako ,,nowego".
Ale się tu kurzu już nazbierało... wybaczcie ale takie to już czasy nastały.
Tak trochę z okazji świąt... trochę bo mi się nudziło... trochę bo mnie m0ke podpuścił...
powstała EU07-1504. Jest kilka w niej drobiazgów które nieco różnią się od jej realnego odpowiednika no ale tak już musi zostać. Pewnie większość i tak tego nie zauważy hehe
Do modelu należy pobrać nowe wózki!
Reszta jak w starych siódemkach.
Już w download na stacjazary.pl ! Zapraszam.
Ostatnio zmieniony przez zgred 24-04-2011, 21:31, w całości zmieniany 1 raz
Witam. Siódemka prześliczna jak zawsze od Zgreda ale mam pewien problem i naprawdę nie wiem o co kaman? model jest ale brak mu tex posiadam TS 2009. Może jakaś rada co do tego problemu. Inne EU z pod dłuta Zgreda są ok a te dwa taki oto wizerunek
Ostatnio zmieniony przez matys73 25-04-2011, 09:53, w całości zmieniany 1 raz
braki w texturach były najczęsciej spowodowane tym że loki miały za duże textury... z tym że wtedy były całe białe... tutaj czarne? nie mam pojęcia o co chodzi.
Ostatnio zmieniony przez zgred 25-04-2011, 11:24, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 336 razy Wiek: 56 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 6691 Skąd: Warszawa
Wysłany: 25-04-2011, 14:38
Zgred zastosowałeś w tym modelu normalmap? Bo to może być przyczyną problemu, taka przypadłość NVidii. Matys poszukaj tematu o czarnych teksturach, bo IMHO problem leży w ustawieniach Twojej grafiki.