Wysłany: 18-11-2011, 18:40 Trainz 1.5 + SP 4 a dodatki
Jestem pewien iż posiadałem masę działających dodatków do tejże wersji gry z tego co pamiętam autorstwa Sir_M min. EN-57. Dodatki dostałem do gry wraz z service packiem, tata "wytrzasnął" od kogoś, ale to było kilka lat temu. Teraz dodatków na twardzielu nie mam, został patch. Moje pytanie jest takie? Co się z tymi dodatkami stało i gdzie można je pobrać, bo na pewno takowe istniały? :D
EDIT:
Czeskie dodatki i nowsze wersje gry mnie nie satysfakcjonują.
Ostatnio zmieniony przez Zuberek42 18-11-2011, 18:42, w całości zmieniany 1 raz
Ja jednak namawiałbym na nowszą wersję, TS2009 można kupić za naprawdę rozsądne pieniądze: http://www.playergames.pl...ulator-2009-pc. Cena jak za gorszą flaszkę, a zabawy o wiele więcej niż z Trainz 1.5. Polskich dodatków w porównaniu z Trainz 1.5 będziesz miał gazylion. No chyba, że wolisz pozostać hardcorem.
nieee TS2010 ma taką opcję dopiero (i to w którymś tam SP). Wpisz ceneo trainz i Ci wyskoczy jeszcze TC1&2, wielu ludzi tej wersji używa (po TRS2006, przed TS2009), tak więc większość dodatków polskich będzie działać, a program kosztuje coś kole 7zł