Widać że Ty boisz się krytyki jak to wspomniał Maki (pozdrowienia). Maciek ( w tym ja) ma rację. Lepiej zrobić coś czego jeszcze nie ma a z taką postawą to zdecydowanie przesadzasz, przypominasz mi dziecko które podniosło do ręki zabawkę, po czym rzucił zabawką w kąt bo mu się tylko nie spodobała po czym domaga się kolejnej. Sory, ale jeśli dalej będziesz fochy dalej strzelał to nic wielkiego i porządnego nie stworzysz.
No i strzeliłem GOLA.
Edycja napisu jest.
Co jak poprawić?
PS. Można zmienić nazwę tematu na "Wyroby Piskiej Kolei Miniaturowej" bądź "Wyroby PKM" jak za długie i usunąć opis tematu?
Pokaż oryginał. Po lewej stronie pomieszczenia nastawniczego masz niebo. Naciągnij to. Poza tym pokombinuj coś z dołem. Bo takie powtarzanie tex nie wygląda zbyt estetycznie. Proponowałbym też mocniej wyostrzyć, i pobawić się kontrastem i nasyceniem, bo tak troszkę mlecznie wychodzi, chyba że tak w realu jest,.
Teraz mam pytanie do was które z moich dodatków wydać.
A ty co sam nie wiesz co wydać?!
_________________ www.14d40.pl - Sklep Miłośnika Kolei
www.trainzmarket.com - Dodatki do Trainz
Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.