Ja się nazwam się xxxxx
i z utęsknieniem wyczekuję
ilumiancji świątecznych zbliża się okres kiedy na warszawskim
Wilanowie rozbłyśnie ogród świateł który to zostanie do Marca 2017 więc bardzo proszę o zestaw dodający ów iluminacje z efektem night mode oraz domy miejskie też z tym efektem a wracając do iluminacji one zmienały by kolory i się zmieniały by też kolejność ich wyświetlania.
oprócz tego proszę też do map miejskich o zamki np. zamek królewski z warszawy pałac na wodzie łazienki czy Wilanów oraz krakowski Wawel proszę też o region ze współczesnymi pojazdami id czyli poland 2015 poktórym min. jeżdziły by samochody np. "Toyota Prius" "Tesla model S" "Opel Ampera" "chevrolet Volt" "Smart" "nissan Skyline" "Dodge Viper SRT" "Ford Mustang" "Ford Taurus SHO" "Renault Megane Classics 2001" "Masserati Grand Turismo" Messrati Qutroporte" "Fiat Marea weekend" "Fiat Punto 1995" Fiat Grande Punto" "Infiniti FX45" "Infinti SX"
"Subaru Impreza WRC STI obiekt statyczny" "Mitsubishi Lancer Evolution X" "Nissan Cube" "Pontiac GranPrix" "Jeep Grand Cherokie" "Maybach" "Royce Roice" i inne to zawierała by region poland 2015 oraz poniszepojazdy występujące też w wersji statycznej tego wyszystkiego będę robił tekstury ciekawostką w regionie były by
samochody nie na zasadzie kopjuj wklej bo każdy pojazd miał by odrębną specjalną tablicę rejestracyjną i odrębny kolor i odcień a tagrze np. tuning czy wgniecenie to zawierał by region poland 2015
Pomógł: 98 razy Wiek: 37 Dołączył: 04 Cze 2009 Posty: 2250 Skąd: spod Ostrołęki
Wysłany: 14-10-2016, 15:13
Dostałem to samo parę dni temu. Wcześniej z tego samego adresu dostałem maila z żądaniem stworzenia mapy warszawskich tramwajów w latach przedwojennych - w zwrotnej wiadomości przedstawiłem cenę i nie doczekałem się już odpowiedzi... ;)