FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Błędy przy uruchamianiu geodety
Autor Wiadomość
Peeet2005 
zaawansowany
Peeet2005

Wysłany: 20-10-2017, 18:24   Błędy przy uruchamianiu geodety

Witam!
Wraz z nowymi wersjami T:ANE (obecnie 90323) na niektórych mapach pojawia mi się podczas wczytywania mapy nowe okienko gdzie wypisane są jakieś błędy.

Jak na razie nie rozgryzłem jak do tego podejść i co z tym zrobić ale domyślam się, że to są jakieś wskazówki o błędach mapy. Czy są to jednak błędy naprawialne i można to samemu naprawić czy nie, to na razie nie znalazłem nigdzie porady. W każdym razie póki co, daję żeby ignorował wszystko, geodeta się uruchamia i można popracować.
Pojawia mi się również druga niejasna sprawa jak należy postąpić w momencie gdy T:ANE się zawiesi. Rzadko bo rzadko ale jednak jeszcze czasem zdarza się i wówczas po ponownym uruchomieniu pojawia się okno gdzie jest pytanie. Czy zatwierdzić poprzednio dokonane zmiany lecz nie zapisane, czy wystartować od nowa? Tylko tutaj przeważnie są dwie pozycje. Pierwsza to zatwierdzenie mapy a druga to zatwierdzenie sesji. I co w tym wypadku zatwierdzić bo można tylko jedną pozycję? Póki co, skoro edytowałem wcześniej (przed zawieszeniem) sesję, to teraz też daję sesję. Ale nie jestem pewny jak to należy traktować.

marconet
super user

Wysłany: 20-10-2017, 19:56   

To są błędy wersji beta dla testerów SP2 HF1 które są chyba wysyłane do wydawcy gry i można je zignorować. Po wydaniu oficjalnej wersji SP2 HF1 informacje o błędach powinny zniknąć.

Odpowiedz do tematu