Witam.
Mam dwa problemy z TS2009. Pisze w jednym temacie bo mogą się łączyć dlatego chce zasięgnąć waszej opinii. Otóż zainstalowałem TS2009 z płyty. Oryginalny, wersja pudełkowa. Od lat używałem aż do awarii kompa. Później wena padła wiec na nowym nie instalowałem. Teraz sprawiłem sobie nową maszynę i po instalacji golasa, chciałem go spatchować/. problem jest taki gdzie znajdę obecną wersje buildu gry. Wcześniej miałem go w lewym dolnym rogu w menu startowym. Teraz nic tam nie ma. Czy gdzieś w plikach gry jest to zawarte?
Drugi problem dotyczy instalacji dodatków. Zacząłem pobierać nasze rodzime dodatki i przy instalacji wagonów
Res ze strony Saimplare, content manager nagle się wyłączył bez zadnego komunikatu o błędzie. Ok, odpuściłem instalacje tego dodatku ale wyskakuje przy każdym uruchomieniu naprawa bazy danych która również w pewnym momencie się wyłącza ot tak. Czy to może mieć związek z tym ze ts jest niespatchowany? A jeśli nie to jaka może być tego przyczyna.
Pozdro
Post pod postem. przepraszam. Na razie problem rozwiązał się sam. Lata odwyku od pociągów spowodowały ze zapomniałem o przycisku w ustawieniach żeby pobrać łatke trainz. Na razie wszystko działa. Oczywiście wcześniej reinstalka.
Pozdro