Pomógł: 28 razy Wiek: 50 Dołączył: 05 Mar 2018 Posty: 375 Skąd: Kraków
Wysłany: 08-01-2026, 19:05
To są towary PNT, pierwszy od góry to "piwo w beczkach". Jakiś problem z wczytywaniem obrazka piksel.tga.
Jeśli przywrócenie do oryginału nie pomoże (choć powinno) to może spróbuj się przyjrzeć, czy obrazek ma prawidłowe wymiary (potęga dwójki, np.64x64), albo, czy w pliku txt wpisane są prawidłowe rozszerzenia (oba powinny mieć .tga).
W dolnym lewym rogu podane są wymiary obrazka:
Ostatnio zmieniony przez Railwoj 08-01-2026, 19:10, w całości zmieniany 4 razy
Pomógł: 7 razy Dołączył: 05 Sty 2013 Posty: 499 Skąd: z domu
Wysłany: 09-01-2026, 18:39
RBach napisał/a:
http://trainz.krb.com.pl/pliki/pnt.cdp
Mam je bezbłędne.
Pobrałem i zainstalowałem. Problem jednak leży w czymś u mnie bo dalej mi sypie tymi samymi błędami. Sprawdziłem i nie posiadam zainstalowanych lub nadpisanych innych wersji tych towarów.
Ale nadpisałeś otwarte do edycji? Wiem, że to głupie pytanie, ale czasem się zapomni.
Nie.
No to nadpisz. Wrzucasz ten cdp, instalujesz, przechodzisz do "otwarte do edycji", zaznaczasz, z prawokliku "zatwierdź" czy jak to tam mają przetłumaczone.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 05 Sty 2013 Posty: 499 Skąd: z domu
Wysłany: 12-01-2026, 16:27
RBach napisał/a:
Bizon97 napisał/a:
RBach napisał/a:
Ale nadpisałeś otwarte do edycji? Wiem, że to głupie pytanie, ale czasem się zapomni.
Nie.
No to nadpisz. Wrzucasz ten cdp, instalujesz, przechodzisz do "otwarte do edycji", zaznaczasz, z prawokliku "zatwierdź" czy jak to tam mają przetłumaczone.