Wstęp:
" dawno dawno temu za dwiema grupami towarowymi... za trzema nastawniami i 4 przejazdami.... były sobie tory, które prowadza do ZNTK Obleśnica...
ZNTK Obleśnica tworzy własnie EP07 "Budyń"....
w związku z tym:...."
Zakład Taboru "Trainz Jasna Strona Toru" z dniem 11.01.2009 ogłasza nabór na stanowisko "Maszynista Wirtualnych Pojazdów Trakcyjnych".
Zakres Obowiązków :
-Prowadzenie pojazdow trakcji elektrycznej,spalinowej oraz parowej
Teren Działania:
-Wirtualny Świat Trainz 2004
Wymagania:
-Poważny wygląd twarzy
-Wiek mim 16 lat
Kierownik Działu zatrudnienia odezwie się do wybranych kandydatów.
a teraz na powaznie.
Wpadlismy na pomysł aby "dorobic" do TRS kilku maszynistów... ale zeby nie byl to jakis "alister" czy inny "Gregory"
to mowimy!! STOP!! jestemy w POLSCE!! chcemy POLAKÓW!!! wiec tworzymy poskich maszynistow! z naszymi twarzami!
jesli chcesz aby to wlasnie twoja twarz byla w WŚ Trainz podaj nam jaki sposób komunikacji preferujesz(GG,e-mail,PW inny), a kierownik działu "przygotowania zawodowego" napisze do Ciebie
Oferty prosimy skladac w tym dziale.
Na pytania odpowie nasz specjalista od Marketingu
HAHAHA tego jeszcze nie grali :D:D nie myślałem że tak zacnie ujmiesz naszą myśl ;p
Ale nie napisałeś jakie wynagrodzenia, czas pracy itp :P
_________________ www.14d40.pl - Sklep Miłośnika Kolei
www.trainzmarket.com - Dodatki do Trainz
Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.
Ostatnio zmieniony przez zgred 11-01-2009, 23:17, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 15 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 279 Skąd: Warszawa
Wysłany: 12-01-2009, 18:14
Dobrze by było żeby taki model siedział a nie stał z ręką wysuniętą jak członek LPR zamawiający 2 piwa ;) jak to ma miejsce w obecnie.
Jakby co mam mesh TRSowego maszynisty. Dostępny chyba również ze strony Aurana.