Od momentu kiedy gram w Trainza, wchodzac na strone DLS, jakiekolwiek dodatki zawsze sciagaleM Trainz Download Helperem.
Od jakiegos czasu caly czas mi sie wyswietla taki komunikat:
"Nie można wyświetlić strony
Strona, której szukasz, mogła zostać usunięta lub jej nazwa mogła ulec zmianie.
Otwórz stronę główną install i poszukaj tam łączy do potrzebnych informacji.
Jeśli adres strony został wpisany na pasku adresu, upewnij się, czy jest on wpisany poprawnie.
Jeśli nadal nie możesz otworzyć tej strony, kliknij przycisk
Wyszukaj programu Internet Explorer, aby poszukać podobnych witryn.
Internet Explorer "
Zastanawiam sie co moze byc tego przyczyna. Zadaje sobie pytanie jak z tego mozna wybrnac.
Najgorsze to jest wtedy, kiedy chce sciagnac dodatek zlozony z wielu czesci, ktore stanowia calosc. Uzywajac Helpera, wszystko sam ladnie zawsze sciagal. Teraz musze uzywac FTP tyle razy z ilu czesci zlozony jest dany dodatek.
Czy wiecie jak z tego problemu mozna wybrnac? Czy da sie uruchomic Helpera z powrotem, aby sciagal wszystko tak jak kiedys?
Żeby nie tworzyć nowego tematu:
Podczas pobierania z DLS mam taki błąd:
Na karcie Overall programu Trainz Helper jest napisane:
Dispatcher directory caching has been disabled. You may need to reinstall Trainz.
Na koniec wyskakuje: Download of CDP Package failed.
Co może być tego przyczyną ?
W Twoim przypadku sa to klopoty komunikacyjne. Sprobuj jeszcze raz pozniej, lub w momencie najlepszego polaczenia. I to miewalem u siebie, ale to sie samo naprawialo.
Sprawe rozwiazalem poprzez... ponowne wgranie gry na dysk twardy, co praktycznie zdarzylo sie mi dopiero perwszy raz.
Jedak problem sciagania tkwi w DLSie, bo na ten moment nie mozna niczego sciagnac Helperem. Zaraz po wgraniu probowalem sciagnac kilka pozycji na probe, jednak lacznosc poprostu z DLS-em poprzez Helpera nie istniala.