Najgłupsze pytanie:Jak to się obsługuje,np.ściągam słupy telegraficnze ze strony grabsh,i wyskakuje te okienko z paczką z napisem My package.Jak to obsłużyć,prosze pomóżcie.
Nie wiem,a w ogóle to mi się pomyliło zupełnie co innego,ale to jest Zawartość,czy coś takiego jeśli już nie chcecie tego tematu to go zamknijcię.Jak ściągnołem słupy telegraficzne z grabsh dłubanie.To jest okienko z napisem,,Content Dispatcher (v2.2)-[united]może to coś da...
Nie wiem,a w ogóle to mi się pomyliło zupełnie co innego,ale to jest Zawartość,czy coś takiego jeśli już nie chcecie tego tematu to go zamknijcię.Jak ściągnołem słupy telegraficzne z grabsh dłubanie.To jest okienko z napisem,,Content Dispatcher (v2.2)-[united]może to coś da...
Kolego, wystarczy przejrzeć forum, bo sam opisywałem krok po kroku jak zrobić i zamieścić w necie screena. A screen to podstawa przy opisywaniu problemu.
Nie dam naprawdę sory,a może być opis?
Oto opis
Okno
Content Dispatcher (v2.2)-[unititled]
File Options Help
(rysunek z paczką) My Package
Może to coś da
Ja co prawda jestem laikiem, ale zrozumiałem że próbuje ci się otworzyć za pomocą tego:
. Jeżeli tak to może jak najedziesz myszą na ten folder i dasz otwórz za pomocą z rozwiniętego paska powinna się pokazać taka ikonka:
.
Dodatki powinny domyślnie w TR04 po rozpakowaniu mieć taką ikonę. Myślę że jeżeli jej nie ma to coś przy instalacji gry poszło nie tak i można by jeszcze raz ją zainstalować.
Pietrek dokładnie mi o to chodziło,tylko mów troche jaśniej.I napewno to jest tylko,że ja trochę jestem,,nie zajawszy tego co mi napisałeś.Może jakiś schemat?
Zwykle jak się sciąga jakiś dodatek, to po ma on już taki wygląd:
;
chyba że jest spakowany powiedzmy rarem ale to też zwykle po wypakowaniu ikonę ma taką jak wyżej.
Jeżeli masz inaczej to spróbuj na ten dodatek najechac myszką i po jego zaznaczeniu lewym, przyciśnij prawy raz i powinien się rozwinąć pasek w którym jedną z pozycji będzie "otwórz za pomocą" - i tam powinien być Content Dispatcher i wtedy najedź na niego myszą i lewym spróbuj otworzyć:
Tak jak masz tu podkreślone, on powinien się zrobić po najechaniu na niego niebieski (u mnie ma przynajmniej taki kolor) i wtedy go otwierasz. Jeżeli go tam nie będzie to może spróbuj otworzyć go z folderu w którym masz zainstalowaną grę, albo jeszcze inaczej:
wszystko tak samo jak napisałem tylko jak go tam nie ma, to niżej jest wybierz program i daj to a później znajź ten program i go otwórz, on jest zainstalowany w folderze gry.
Mam nadzeję że napisałem nie za bardzo chaotycznie.