FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
już minął rok ...
Autor Wiadomość
mnich3001 
Administrator

Wysłany: 23-02-2009, 01:03   już minął rok ...

Właśnie, jakoś tak niepostrzeżenie minął rok od chwili kiedy działa obecne forum.

Po roku funkcjonowania mamy niemal 1.000 użytkowników (gdzie forum można przeglądać bez rejestracji), grubo ponad 20.000 postów, ponad 1.700 tematów i niemal 300.000 odwiedzin. Śmiało można odtrąbić niemały sukces i odkorkować małe coś.

Przy okazji chcę podziękować wszystkim wchodzącym na forum za zaufanie i jednocześnie liczyć kolejnych lat wspólnego pożycia w zgodzie i omijania awantur szerokim łukiem i jak najmniej tarć na linii user - moderator a sobie abym miał jak najmniej okazji do blokowania kont użytkowników.

Niestety, po roku "eksploatacji" muszą nastąpić małe zmiany - na dniach zostanie wprowadzony REGULAMIN FORUM, jest już gotowy od kilku dni ale muszę się z nim jeszcze "przespać" i ew. dopracować drobiazgi. Nowy REGULAMIN FORUM będzie nieco nowatorski i od razu uprzedzam, nie ma się go co obawiać "szary user" a ten rozrabiający będzie miał tylko "małą chwilkę" na rozrabianie a jeszcze bardziej żartem to moderatorom zostaną wręczone oficjalne kije i marchewki :)

No bo trza pamiętać, że to tylko zabawa i jesteśmy tu dla rozrywki, przyjemności itp.

Absolwent 1974
super user

Wysłany: 23-02-2009, 05:37   

Myślę, że moderatorzy na tym forum powinni bardziej korzystać z marchewki;).
Wydaje mi się, że mam ciche poparcie w tej mojej wypowiedzi wieeeeeeeeelu userów.
Tych od "user" wzwyż, żadne tam "świeżaki".
pzdr Marian.

lukazs
[Usunięty]

Wysłany: 23-02-2009, 07:35   

Mnichu, gratulacje. A ile to wszystko już trwa? Wszak pierwsza strona, jeszcze przed Puciakiem i darmowym forum to chyba był jakoś 2002/3 rok - dobrze pamiętam?

Odpowiedz do tematu