Wysłany: 21-03-2009, 20:41
Dzięki za uwagi. Na pewno z nich skorzystam. Poprawię tekstury i zrobię tak żeby nie było pusto. Bloki nie dają na pewno klimatu ale trochę się wzorowałem na dzielnicy w której mieszkam.Tam są niestety same bloki :-( Na mapie jest też stare miasto ale screenów nie dawałem dlatego że na razie jest w fazie budowy.Niebawem następna odsłona.
nie żebym się jakoś specjalnie czepiał, ale jeśli na przejazdach tramwajowych ( o ruchu niekierowanym), kolejowych, dla rowerzystów lub tuż przed nimi jest przerywana linia na drodze co może sugerować pozwolenie na wyprzedzanie, to coś się zmieniło w prawie o ruchu drogowym....
jakiej ty używasz drogi? bo w miejscach wydaje się że pas jest przecięty przerywaną na pół..
nie wiem po co ale w pewnych miejscach na całej długości masz barierkę między torami, a między torem a chodnikiem nic... w jednym miejscu według mnie trawa jest za wysoka... plus to co dodał avs1000.
Ale ogólnie mapa jest nawet fajna, powodzenia dalej, bo to chyba nie koniec.. :)