To przykre ale racja po Twojej stronie. Aż żal było czytać to co się tam wyprawiało. Panowie to tylko zabawa, zamiłowanie do kolei i nie ma sensu się kłócić.
Ostatnio zmieniony przez matys73 30-05-2009, 14:19, w całości zmieniany 2 razy
ehhh trochę szkoda że to zostało wyłączone :( przez nich ... tak każdy mógł se jakieś fajne/śmieszne/interesujące/etc. zdjęcie pokazać link czy coś i nie zaśmiecało się nowymi postami ... szkoda że przez głupotę cierpią inni.
Pomógł: 15 razy Wiek: 39 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 448 Skąd: Kraków
Wysłany: 30-05-2009, 19:33
ToReN napisał/a:
ehhh trochę szkoda że to zostało wyłączone :( przez nich ... tak każdy mógł se jakieś fajne/śmieszne/interesujące/etc. zdjęcie pokazać link czy coś i nie zaśmiecało się nowymi postami ... szkoda że przez głupotę cierpią inni.
Zawsze można założyć temat typu "Ciekawe linki", czy coś podobnego...
_________________ Would you know my name if I saw you in heaven ?
Pomógł: 105 razy Wiek: 41 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 5362 Skąd: Warszawa
Wysłany: 30-05-2009, 20:03
A ja popieram wyłączenie shoutu. Za często służył do wylewania swoich opinii, awantur, wymuszania sprawiedliwości na innych, spammerstwa itp.
Łukasz, krótkie streszczenie? noprob.
*Pan mar0, ex-admin GWT w czasach gdy serwis szedł na dno, wpadał sobie na shout powyżywać się na członkach EET i userach PTT: TRS2006 i Thalysie oraz zolwiku stosując wulgaryzmy.
*Pan mar0 dostaje warna.
*Po czasie warn wygasa.
*Pan mar0 ponawia historię
*Moderator ponawia warna
*Warn wyagasa
*Pan mar0 ponownie robi zadymę z tymi samymi ludźmi
*Moderator 3ci raz daje warna
*pan mar0 ignorując warna dalej kontynuuje awanturę.
*moderator banuje pana mar0.
*w ciągu paru godzin pan mar0 rejestruje się ponownie z konta klonu i atakuje shout
*Zgred banuje konto klon pana mar0.
*w ciągu nastu minut lukazs (ex-GWT) zakłada nowe konto RH88 i rozpoczyna podjazdówkę na shoucie - celem jest prowokacja m0ke, kilanzioma, TRS2006, zolwika, SU46-024 i Thalys'a do awantury.
*<przerwa na spanie> następny dzień wieczór.
*użytkownik lukazs pod fałszywym nickiem RH88 kontynuuje podjazdówkę na shoucie, poprzedzając ją stertą inwektyw via PW do Thalysa na forum TrainzMaps i stertą inwektyw do kilanzioma otwartym tekstem na shoucie (o lizaniu pały i inne takie)
*ekipa kilanziom, m0ke, SU46-024, TRS2006, SU46-024, Thalys i zolwik drwi sobie z użytkownika RF88 który w odpowiedzi straszy wyżej wymienionych sądem, policją, kodeksem karnym i innymi 'argumentami.
*ekipa wyżej wymienionych ośmiesza lukazsza robiąc wspólnie śmietnik na shoucie.
*mnich3001 podejmuje prawidłową decyzję o likwidacji shoutu.
I tyle. Narozrabialiśmy wczoraj, i nie ma shoutu. I bardzo dobrze, teraz powinno być więcej rzeczowych postów.
Użytkownik lukazs/RH88/mar0 czy jak mu tam wykazał się wysoką kulturą osobistą w swoim stosunku do innych użytkowników internetu, w wyniku czego zamiast zrobić to co zrobiłby dojrzały czlowiek - dać sobie spokój ;] zrobiliśmy mu 'spłuczkę'. Inne powody stosunku ekipy EET do użytkownika lukazs/RH88/mar0 są ładnie spisane w powodzie warna jakiego otrzymał od moderatora na forum TrainzMaps w dniu wczorajszym.
He, niezłe. No niestety, czasem tak bywało, bywa i pewnie jeszcze długo bywać będzie, zawsze się "ktoś" znajdzie i nie jest to wada tylko tego forum ...
Widzę, że dyskusja nieco "zejszła", więc dla wyjaśnienia "ślad" po RH88:
IP Address: 81.190.242.124
Hostname: host-81-190-242-124.malbork.mm.pl
IP Reverse: host-81-190-242-124.malbork.mm.pl
Country: Poland (PL)
State or Province: 30
City or Town: Malbork
Internet Service Provider: Multimedia polska s.a.
i nawet nie chce mi się komentować ...
Ostatnio zmieniony przez mnich3001 31-05-2009, 09:01, w całości zmieniany 2 razy
Widać, że co poniektórzy mają nieźle pod łepetyną 'nasrane' i zamiast się cieszyć, że pewna ekipa ludzi produkuje lub wykonuje świetne dodatki/zdjęcia to robią wojenki. Sam taki byłem, wiem ale nie wyzywałem nikogo od chu. Myślałem, że grono pasjonatów kolei trzyma się razem, a nie walczy ze sobą...
Pomógł: 31 razy Wiek: 42 Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 808 Skąd: Poznań/Kołobrzeg
Wysłany: 30-05-2009, 21:25
Panowie, historia wylazi z szafy i sie smieje do rozpuku - od dawna wiedzialem ze akurat z tym czlowiekiem nie da sie dogadac i sporo osob moze potwierdzic ten fakt. Wyszlo na moje i tyle. Sprawiedliwosci stalo sie zadosc.
Generalnie zestaw zachowan, jaki od paru lat serwuja nam krajowi milosnicy kolei lub komunikacji miejskiej, nadaje sie doskonale pod jakis socjologiczny wywod o wojnie i nienawisci.
Krótko tylko bo mnie ta cąła sytuacja nie bawi w najmniejszym stopniu - w tej PW z TrainzMaps pojawia się moja osoba jako ktoś kto niby coś tam pisał o Thalysie - szczerze mówiąc nie pamiętam zupełnie o co może chodzić... a już na pewno nie pisałem o kolegach z forum w tym tonie jaki mamy zaprezentowany w tejże PW.
_________________ Żeby mi się chciało chcieć...
Gryszaq [Usunięty]
Wysłany: 31-05-2009, 10:51
A to jest bezpośredni powód zamknięcia SB.
[.......]
Ostatnio zmieniony przez Tata Muminka 31-05-2009, 10:57, w całości zmieniany 1 raz