@kilan, podejrzewam, ze sytuacja jest taka sama jak z beczkami DECu. Woza firmy, ktore w danym momencie dzierzawia, czyli dzisiaj moze jezdzic w skladach Cargo, a jutro w Transodzie.
Dobre repy.
Mam tylko nadzieję że wkręcisz się w to na dłużej i nie skończy się tylko na nich :)
_________________ www.14d40.pl - Sklep Miłośnika Kolei
www.trainzmarket.com - Dodatki do Trainz
Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.
mat, bardzo profesjonalnie zrepaintowałeś te wagony. A co z Twoimi poprzednimi repaintami, które prezentowałeś na śp GWT. Czy one również zostaną opublikowane?
kilanziom napisał/a:
Rzekłbym że wygląda to fajnie :) Tylko czy właścicielem jest Cemet czy PKP Cargo?
Tak jak Patryk wspominał CEMET SA dzierżawi te wagony od PKP Cargo. Wyjątkiem jest Lotos który posiada na własność kilkanaście sztuk wagonów typu 408S choć nie jestem pewien. Jeśli ktoś z forum pracował bądź pracuje w LK niech potwierdzi lub zdementuje.
Ostatnio zmieniony przez Kamil 14-06-2009, 17:43, w całości zmieniany 1 raz
Wagoniki ekstra. Jedynie prośba o uporządkowanie configu; usuń zbędne wpisy kuidów towarów, które te wagony nie przewożą, np. tarcica, dłużyce 6m, itp.