Wysłany: 25-06-2009, 13:45 Model TEM2 (Kabina+Mesh)
Witajcie, po dłuższej przerwie w modelowaniu troszke sie pewne rzeczy zapomniało, ale dzięki pomocy MarcinaST43 powstał model kabiny TEM2 (Wiadoma sprawa, że model kabiny jest pod nowy mesh, mojego autorstwa), a w gruncie rzeczy to cały czas powstaje, ponieważ teraz dopiero wszystko się zaczyna, wstawianie pointów itp.
temat ten zakładam też z innego powodu, brak tekstur a bez dobrych tekstur to nie ma sie co bawić, więc zwracam się z prośbą do Was o jakieś tekstury kabiny, tylko nie z neta bo tam ich nie ma.
Ostatnio zmieniony przez Szymek 25-06-2009, 14:00, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2008 Posty: 659 Skąd: GoP
Wysłany: 25-06-2009, 18:42
No nieźle to wygląda :), ja jeśli się uda to spróbuję sfotografować kabinę.
_________________ www.bojarsite.pl
Moja galeria fot. z GOPu & screeny Projektu fragmentu byłego PMP-PW -> www.flickr.com/photos/148644736@N06/
Na tym screnie widoczny kawałek silnika... oraz animowany przedział chłodnic, drzwi do tego przedziału będą się otwierać , z pozycji kabiny, tzn. siedząc w kabinie wychodząc na mostek będziemy mogli otwierać i zamykac drzwi, taki drobiazg jak zbędny to go wywale..:)
Ostatnio zmieniony przez Szymek 26-06-2009, 08:57, w całości zmieniany 2 razy
No fajno.Doczekałem się nowego modelu jednej z moich ulubionych lokomotyw.A i jedna sugestia ode mnie jak będziesz robił syreny to zrób tą.
http://koleje-pkp.kolej.o...cs/DSCF4223.jpg
Bardzo dodaje uroku lokomotywie.
_________________ Naked Truth
Gryszaq [Usunięty]
Wysłany: 27-06-2009, 17:29
Sugerowałbym wzbogacenie o cień pod lokiem. Brak cienia sprawia wrażenie lekko przestarzałego modelu
No brawo!nowa TEM2 łał! świetnie Ci idzie, oby tak dalej! a jeżeli chcesz jakieś zdjęcia na tex (mam troszkę ich) to odezwij się na gg lub PW (gg :2142172)
Po dłuższej przerwie pojawiam się ponownie, z kolejna porycjką zdjęć. Tym razem zdjecia kabiny z TRS-a.
Nie zwracajcie uwagi na brak dachu, po prostu tworząc model wygodniej mi bez dachu i zapomniałem go dosunąć przed exportem.:)