Pomógł: 13 razy Wiek: 37 Dołączył: 03 Mar 2008 Posty: 880 Skąd: Poznań
Wysłany: 13-04-2008, 18:40
Jest to naprawdę fajna i brakująca lokomotywa w trs sam ją próbowałem stworzyć ale nic mi nie wychodzi tak po mojej myśli.Nie wiem dlaczego taki problem z nią jest że nikt nie chcę zabrać za ten model. W czym dokładnie jest problem?
Wysłany: 13-04-2008, 19:20
Fotki akurat są ciekawe i wystarczające na PTT w dziale fotki wymiary też da się poszukać na serwerze ja posiadam trochę materiału wiem że Kilan się za to brał nio i kiedyś Chester budował tego loka a teraz nie wiem czy wogóle ktoś to pomał skrobie?
Fotki akurat są ciekawe i wystarczające na PTT w dziale fotki wymiary też da się poszukać na serwerze ja posiadam trochę materiału wiem że Kilan się za to brał nio i kiedyś Chester budował tego loka a teraz nie wiem czy wogóle ktoś to pomał skrobie?
Jeżeli da się poszukać to rób, Chester raczej nic nie robi, Killan podobno robił, ale nie wiadomo czy wogóle udostępni. Działaj!
SM50 napisał/a:
http:\\trainsim.pl tam jest gotowa ET42 tylko że do msts
I do MaSzyny jest, co z tego ?! Piszę Ci kolejny raz TO JEST FORUM TRAINZ, więc daruj sobie...
Ostatnio zmieniony przez Radziosław 13-04-2008, 20:52, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 118 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Mar 2008 Posty: 2672 Skąd: Poznań/Nakło nad Not
Wysłany: 13-04-2008, 23:15
Tak ostatnio prosiłem o "głupie" horny żeby wydać paczkę do TRS. Od paru gości w ogóle brak odzewu a od innych stanowcze NIE, bo nie podejmują współpracy z TRS bo to *** etc.
Wysłany: 14-04-2008, 10:27
No ale przecierz jakoś się musieli wzorować na budowie et-42 w maszynie. Tam model wyszedł całkiem całkiem po screnach można stwiedzić to. Nio i do trains też jest ten lok zrobiony. Wyposażenie też jest całkiem podobne na dachu. Wózki też to może od tamtych kąstuktorów załatwić materiał?
Pomógł: 118 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Mar 2008 Posty: 2672 Skąd: Poznań/Nakło nad Not
Wysłany: 14-04-2008, 14:32
Wiem, wiem, wiem... Może za mocno napisałem że "nie ma szans" bo chodziło mi o gości do których pisałem owe prośby etc. Nie dość że odpowiedź odmowna to jeszcze mocne teksty szły...
Wysłany: 14-04-2008, 15:24
Nie no spoko jest ok.Ja chcę trochę zmobilizować budowę tej lokomotywy a jednocześnie zachęcić .Ja posiadam trochę materiału.Chodzi mi oto też że postaram się załatwić jakiś materiał od maszyny i trains tamci Panowie na pewno coś mają.Wiadomo tak jest też łatwiej jak każdy chociaż trochę pomoże.jeden wózki drugi dach trzeci wymiary i coś może uda się zrobić.
Wiele osób o tym gadało i jak na razie to wyszło nic. Na włąsny użytek można spróbować przekonwertować z MSTS do TRS. Tylko wtedy nie opublikujecie tego oficjalnie...
Wysłany: 14-04-2008, 22:05
Wydaje mi się że Chester tak robił. Można by było spróbować tak zrobić.Albo Kilana poprosić on jest bardziej doświadczony niż ja.To pewnie wie jak to zrobić bo szkoda naprawdę tego loka.Ja mogę pogadać ewentualnie z tymi Panami może wydadzą zgodę na to aby przerobić ją do trainz.