Po długiej przerwie wracam na PT pod nowym nickiem, i od razu jestem zmuszony prosić Was o pomoc. Czy jest gdzieś możliwość zdobycia Elewatora, Gorzelni, wskaźników W27 i magazynów z dawnego PTT.
Wielkie dzięki za wszelką pomoc.
W Podlasiu Krzysiek użył czeskich torów przede wszystkim. Powinieneś włąśnie na stronach czeskich poszukać tego packu torów. Zobacz w dziale polecane linki adresy stron z czeskimi dodatkami. Obecnie nie orientuję się gdzie one są.
Pozdrawiam!
Właśnie w tym problem że nie mam ich kuidów wiem że występują pod nazwą pliku Wskaźniki W27.cdp. Jeszcze jedno czy nie masz drogi Mnichu możliwości wydania starych zastawów bloków grabasha, bo wiele z nich nie jest dostępnych nawet na Jego stronie.
Bloki by były już dawno opublikowane, ale raz że jest tegop sporo to jeszcze repainty się nadpisują, zostawiłem je sobie na koniec, ale ..., te ogyginały postaram się dać jak najszybciej.
Ernie Souchak kuid 147571;28036 na Download Station miał taki pack ze wskaźnikami, jakieś trzy misiące temu ściągałem to ze stacji Auranu. Poszukaj tam chyba jeszcze jest jak myślę.