Wysłany: 19-05-2008, 15:26 szukam dworców
Witam wszystkich wiecie moze gdzie mozna znalezc zrobione Dworce warszawa wschodnia,Warszawa Centralna,Warszawa Wschodnia i inne znane duze dworce Polskich Miast bede Zoobowiązany z gory dziekuje i pozdrawiam :)
Wysłany: 19-05-2008, 15:35
a wiecie moze kto zajmuje sie modelowaniem takich stacji jestem gotow w jakis sposob sie zrewanzowac w materialny sposob zalezy mi na duzych dworcach.;]
Wysłany: 19-05-2008, 15:41
dominik uwielbiam cie:D choc pochodze z Wawy Kocham TARNÓW mam tam duzo znajomych :D :D super dzieki za pomoc a warszawe no coz trza bedzie samemupokombinowac p.s na twoja stronke napewno zajrze ;]
szczegolnie restauracje u jana na waszej cudnej starówce a gdzie sie na ogol woze :D osiedle Legionów :D wrocilem 2 dni temu z waszego miasta i juz mysle o kolejnej 7 wyprawie w przeciagu pol roku :)) jesli macie albo znacie jakies duze dworce prosze piszcie planuje zrobic mape z wawy do rzeszowa i warszawa krakow-rzeszow
Ostatnio zmieniony przez Skupa 19-05-2008, 15:54, w całości zmieniany 1 raz
Kolego rozumiem, ze jesteś nowy, ale na forum obowiązują pewne zasady:
1. Po pierwsze nie uciekamy od głównego wątku - to tak jakby każdy w swoim wątku pisał informacje typu, gdzie zjeść porządną grochówkę, aby walić knoty.
2. Na forum istnieje coś takiego jak opcja "Edytuj Post", jest ona aktywna przez 15 minut od napisania ostatniego postu w wątku.
Prosze się trzymać zasad i nie trollić.
jesli macie albo znacie jakies duze dworce prosze piszcie planuje zrobic mape z wawy do rzeszowa i warszawa krakow-rzeszow
Dworzec z Rzeszowa jest już zrobiony.
Cytat:
a wiecie moze kto zajmuje sie modelowaniem takich stacji jestem gotow w jakis sposob sie zrewanzowac w materialny sposob zalezy mi na duzych dworcach.;]
Ja modeluję. Jednak zajmuję się tylko polskimi dworcami, opartymi na porzadnym materiale foto.
Wysłany: 19-05-2008, 22:19
Sony masz u mnie BROWARA\!! z taka pomocą szybko zrobie tą mapke :D :D dzieki dzieki i jeszcze raz dzięki :D Dostarcze ci jak najlepsze zdjecia warszawskich 3 głównych stacji wschodnia zachodnia i centralna i oczywiscie w ramach rewanzu jakos sie zrewanzuje ;]
Ostatnio zmieniony przez giallo 19-05-2008, 22:22, w całości zmieniany 1 raz