Te dwa typy wagonów też mam w większych ilościach, ze szczegółami. Zdjęcia robione niestety telefonem 2mln pikseli rozmiar zdjęć:480 / 640. Jeżeli się komuś przydadzą to służę.
Fajnie, że coś zrobiłes w kierunku obfocenia gagsów, jednak wykonanie już gorsze. Z fotek pod kątem nie wiele jesttem w stanie wyciągnąć, żeby to był elementy ale pod kątem prostym na pewno było by lepiej, ale tak to nie bardzo jestem w stanie coś z tego zrobić.
Pietrek akurat udało Ci się trafić z jednym elementem którego potrzebowałem. chodzi o obudowe zderzaka więc jeżeli się zgodzisz to ja wykorzystam :)
Co do fotek to potrzeubuje mniej więcej czegoś w tym stylu:
Oczywiście bok może być zrobiony w kilku fotkach, byle by były proste i pod kątem prostym, i najlepiej w pochmurny dzień, chociaz np ta robiona w słoneczny dzień jest niezła. Fotki robione pod dużym kątem, oraz pewnych drobnych elementów poprostu się nie nadają.