Mam animowane rozjazdy: 6 stopni, 10 stopni, półangielski, angielski (krzyżakowy). Do tego dorobiłem 18 rodzajów podkładów i 3 rodzaje szyn tak by były podobne do posiadanych torów - chyba Makiego. Do tego dołączyłem instrukcję do latarni rozjazdowych, szczególnie dla rozjazdu krzyżowego, którego budowa jest lekko zagmatwana. I na koniec (niestety) nie mam pozwolenia od twórcy oryginalnych plików by je po przerobieniu komukolwiek udostępniać.
Nie mam zgody bo o nią nigdy nie zabiegałem. Jeżeli coś przerabiam to na własny użytek.
A tak w ogóle to mam wiele rzeczy które niektórzy szczególnie świeży użytkownicy szukają. Są to poprzerabiane dodatki na moje potrzeby. Teraz jednak zajmuję się programowaniem i piszę swoje dodatki i adaptuję na swoje potrzeby dodatki innych. W zamian dochowuję zasady nieudestępniania.
Pawel_15 : Mniejszych screenów nie dało rady wrzucić ? A swoją drogą kto jest tego autorem ?
...ciesz się że takie wkleiłem. Autorem jest szary krasnoludek z nibylandii...
Ostatnio zmieniony przez JARO 30-08-2011, 16:54, w całości zmieniany 4 razy
Mistrzu zwrotki sa ekstra i na wielu mapach sie przydadza, proponowalabym napisac do autorow - jezeli sie nie zgodza nic nie tracisz, jezeli sie zgodza wszyscy zyskujemy. Jako miejsce publikacji proponuje jednak podac PTT
to sa zwrotki autorstwa chyba Andi06 czy jakos tak. kiedys zwierzak je repintowal ale te zwrotki maja inne skosy niz te stosowane w polsce
Dokładnie, zwrotki zrobił Andi Smith (Andi06), i mają one niewiele wspólnego z naszą rzeczywistością, bardziej pasują do kolejki PIKO.
Jak widać nie pamiętam autora, bo nie zamierzałem się z nim kontaktować. Ważne że rozjazdy te mają odpowiednie tory i że mogę je przerabiać do woli. Oczywiście u mnie wszystko ma moje kuidy i jest zamknięte w zupełnym komplecie (CDP) bez poszukiwania niezbędnych dodatków od innych twórców. Nie potrzebuję rozjazdów do kolejki PIKO bo ją mam. TRS2004 to taka tania makieta PIKO.
Jaro jak bys chciał zrobić pakiet zwrotek tak jak to zrobiłeś to może pogadaj z Rbachem żeby udostępnił ci pliki swoich szablonow do rozjazdow i zrobic je do wersji animowanej i z torami doktorka/makiego