potrzebuję pomocnej odpowiedzi na temat dodatków do TS12 . wgrałem sobie Polskie dodatki do TS12 i w grze ich nie ma tylko nazwa wyświetlona na czerwono i nie można dodać w geodecie i tak samo jest w przeglądzie wszystkich maszyn.PROSZĘ O POMOC.
Odpowiedź nie jest taka prosta. Pokrótce, wiele dodatków jest przygotowywanych pod starsze wersje Trainza. Od wersji 2009 pozmieniało się bardzo wiele w samej grze i duża część starszych rzeczy nie działa. Jest jednak na to metoda - bardzo pracochłonna, ale dająca wiele satysfakcji - samodzielna naprawa dodatków. To wymaga nieco znajomości Trainza 'od środka'. Polecam w tej materii ten temat . Bez mrówczej pracy się nie obędzie Powodzenia, większość z nas przez to przeszła!
nie wiem od czego to zależy, ale np 3 razy juz instalowałem Lublin - Dorohusk wraz z zależnościami i za każdym razem coś nie chodziło( za 1 razem et 22, za drugim en57 i wagony osobowe, a za trzecim eu-ki i et41)