Cześć. Ja kiedyś miałem to samo co Ty. Zrób tak -
1.Wejdż do World/Dispeaches/Downloads
2.Znajdż ostatnio dodane do folderu kuidy
3.Usuń te kuidy i nigdy ich nie instaluj
4.Ciesz się graniem
Takiego fatala zrobiły mi dodatki z jakiejś ruskiej strony chyba była to paczka STEALKELER czy coś takiego - wywaliłem gówno i teraz nic podobnego się nie dzieje.
Takiego fatala zrobiły mi dodatki z jakiejś ruskiej strony chyba była to paczka STEALKELER czy coś takiego - wywaliłem gówno i teraz nic podobnego się nie dzieje.
Pisząc ruskie miałem na myśli dodatki zza wschodniej granicy RP i nie poprawiaj mnie kolego bo pisząc na temacie że ruskie to są pierogi nie pomogłeś koledze z problemem
Dawno ustaliliśmy zasady na tym forum. Nie ma Polaczków - są Polacy, Nie ma żabojadów, ruskich, pepików, itp.
Cytat:
Pisząc ruskie miałem na myśli dodatki zza wschodniej granicy RP i nie poprawiaj mnie kolego bo pisząc na temacie że ruskie to są pierogi nie pomogłeś koledze z problemem
Pomógł: 336 razy Wiek: 56 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 6691 Skąd: Warszawa
Wysłany: 28-08-2011, 13:27
Gosia ale szacunek należy się każdej narodowości. Z drugiej strony patrząc zachwaszczasz polski język rusycyzmem. Na przyszłość więc proszę używaj słów rosyjskie dodatki, bo tak jak wspomniał Pysi ruskie to są pierogi, a że jest to nazwa zwyczajowa, to nikt jej zmieniać nie chce.
Nie wiem czy pomogłem - W TRSie 2004 jest coś takiego (nie wiem co) co robi takie numery po instalce niektórych dodatków.Zainstalowałem "denlog content" i fatal error jak u kolegi.Opisałem wyżej w poście co zrobiłem by uniknąć reinstalki gry.U mnie pomogło.Pozdrowionka dla wszystkich forumowiczów
Cześć. Ja kiedyś miałem to samo co Ty. Zrób tak -
1.Wejdż do World/Dispeaches/Downloads
2.Znajdż ostatnio dodane do folderu kuidy
3.Usuń te kuidy i nigdy ich nie instaluj
4.Ciesz się graniem
dzięki za pomoc !.Wczoraj instalowałem dodatki ze strony http://www.trainzdepot.net Wywaliłem parę kuidów,zainstalowałem ponownie iwszystko gra.