Witam, mam problem z lokami m62. Otóż jest to każda m62 pod trs2004. Sciagalem wszystkie dodatki do m62 na waszej stronie. Czy coś jeszcze do nich potrzeba? Jak coś moja wersja trsa to 04.
Nie wszystkie ST44/M62 będą ci działać w TRS04. Część z nich działa w TRS06+. Polecam zakup wyższej wersji, na przykład TC lub TS2010 ale w przypadku ostatniej wersji czeka cię sporo pracy przy poprawkach modeli, które za bardzo nie chcą działać w TS2010+. Plusem przejścia na wyższą wersję są wydajność, stukot wózków, niestety TRS2004 ma fatalny wbudowany stukot ale wybór należy do Ciebie.
Nie mam za dobrego kompa, więc siedzę na 04, ale gdy już będzie nowy, to tak jak mówisz kamilu, raczej się przeniose na 09 lub 06. Ale jak narazie jest to 04 więc muszę się nacieszyć słabsza wydajnością :P
Pomógł: 105 razy Wiek: 41 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 5362 Skąd: Warszawa
Wysłany: 22-12-2011, 22:02
Na początek upewnij się, że masz komplet do bazowych lokomotyw. Niestety reskinów moich modeli rodziny M62 jest tak dużo, że już nawet nie wiem ile. Sądząc pobieżnie ~50 lokomotyw.
Nie pamiętam w którym modelu były spakowane zależności, ale była grupa maszyn TRS2004+, i to od nich powinieneś zacząć.