Wysłany: 15-04-2012, 21:14 TRS2004 + SP4 a niedziałające lokomotywy
Witam,
posiadam TRS2004 oryginał z serii Klasyka Gier, niestety dodatki mi nie śmigają. Z tego co wiem to ta wersja ma już SP4. Weźmy np. lokomotywy serii ST44. Czy może mi ktoś podać które konkretnie pliki są niezbędne do działania modelu? Teraz jest jakiś taki bałagan w tym dziale download, dawniej wchodziło się w konkretny model i były od razu odnośniki do pobrania niezbędnych dodatków, a teraz to nie mogę tego wszystkiego zebrać do kupy. W lokomotywowni wpis z modelem widnieje, ale nie widać tekstur. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Kolejorz87 15-04-2012, 21:15, w całości zmieniany 1 raz
Akurat większość lokomotyw, w tym ST44 mogą nie działać w TRS04.
Na ile jeszcze pamiętam tą wersję, to aby sprawnie przeglądać jakie zależności nie są zainstalowane należało mieć dodatkowy program. Nazywało się to chyba TrainzObjectz. Tam łatwo można było podejrzeć zainstalowane dodatki i w plikach config wyszukać numery kuid brakujących zależności.