Witam,
kupiłem właśnie sobie Trainz 2012 i zarejestrowałem już numer seryjny. Na ekranie początkowym pokazują mi się "Aktualizacje (503)". Czy to są aktualizacje, tzn. coś w tej grze poprawia i uaktualnia do nowszej wersji czy tam są tylko dodatki stworzone przez prywatne osoby? I skąd mogę ściągnąć patche? A i jak włączyłem sesję z tramwajami to od razu się wykolejają... Wie ktoś może o co chodzi?
Pomógł: 336 razy Wiek: 56 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 6691 Skąd: Warszawa
Wysłany: 20-04-2012, 21:31
mbobojar napisał/a:
Czyli dobrze by było żeby je zainstalować?
I tak, i nie, patrz punkt ostatni.
mbobojar napisał/a:
DLS-Download Station?
Instrukcja się kłania ale zgadłeś
mbobojar napisał/a:
I czy jest jakaś aktualizacja która dużo psuje i lepiej jej nie ściągać?
To bywa różnie, niestety bez sprawdzenia na własnym organizmie tego się nie dowiesz, ja ściągam te aktualizacje na bieżąco ale ich nie sprawdzam, nie mam na to czasu.
Pełny transfer mozna uzyskać tylko po zakupie First Class Ticket np na 3 miesiące http://www.auran.com/shop....php?p=3&PID=25
Bez tego możesz pobrać tylko 100mb dziennie i jest wolny tranfer (warto pobierać w nocy większa szansa na połączenie i minimalnie szybsze pobieranie)
Ostatnio zmieniony przez ja3f 21-04-2012, 13:43, w całości zmieniany 2 razy
Przy rejestracji numeru seryjnego dostałem miesięczny bilet. Ale w menedżerze zawartości jak klikam ustawienia to pokazuje mi stan biletu: 17MB pozostało na dziś... Prędkość mam o wiele większą... To i tak zawsze maksymalnie mogę pobrać 100 MB/dzień???
Czy można w menedżerze zawartości zaznaczyć jakąś większą liczbę tych plików? Bo jest ich pare tysiecy a jak klikam ctrl+a i zaczynam pobierać to się zacina... I pozozstaje tylko wtedy opcja żeby klikać każdy element :(
Jak pobrałem już wszystkie pliki z download manager (oprócz tych co się nie chciały pobrać) to mam bardzo dużo scenariuszy ale zero sesji (w tych pobranych scenariuszach)? I czy coś w tym download managerze jest wartego żeby jeszcze pobierać?