FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Ściąganie z DLS i aktualizacje.
Autor Wiadomość
adinetx 
nowy

Wysłany: 03-06-2012, 14:40   Ściąganie z DLS i aktualizacje.

Witam! Kupiłem sobie TS12 i chciałem pościągać sobie jakieś polskie pociągi z DLS gdy daje żeby pobrać to wtedy plik zaznacza się na czerwono i pisze "nieznany błąd zawartości" no trudno. włączam grę i pisze aktualizacje klikam to i daje żeby pobrać aktualizacje a tam wyskakuje mi napis "Nie można nawiązać połączenia z hostem prosimy sprawdzić swoje połączenie internetowe" sprawdzałem i wszystko jest ok. Bardzo proszę o pomoc! Z góry dzięki!

Zwinny
zaawansowany

Wysłany: 31-03-2013, 11:45   

Odświeżam żeby nie zakładać nowego tematu bo mam podobny problem.
Otóż po odpaleniu menadżera zawartości , program nie potrafi się zalogować na planet auran , mimo że login i hasło są na pewno prawidłowe. We wcześniejszych wersjach trainza nie było tego problemu. Bardzo proszę o pomoc bo nie moge nic pobrać z DLS'a :/.

Pozdrawiam
Adam

Alana 
znawca

Pomogła: 129 razy
Wysłany: 31-03-2013, 16:20   

W ten sam sposob padlo mi 2010 - Auran Helpdesk radzil mi zrobic naprawe bazy danych i wpisac jeszcze raz hasla zwracajac uwage na DuZe i MaLe litery ale zanim mi odpisali zrobilam reinstalke gry.

Zwinny
zaawansowany

Wysłany: 31-03-2013, 16:34   

A mi się właśnie przed chwilą udało to naprawić po przez uruchomienie gry jako administrator. Dziwny sposób ale grunt że zadziałało :).

Pozdrawiam
Adam

Odpowiedz do tematu