Wysłany: 03-06-2012, 14:40 Ściąganie z DLS i aktualizacje.
Witam! Kupiłem sobie TS12 i chciałem pościągać sobie jakieś polskie pociągi z DLS gdy daje żeby pobrać to wtedy plik zaznacza się na czerwono i pisze "nieznany błąd zawartości" no trudno. włączam grę i pisze aktualizacje klikam to i daje żeby pobrać aktualizacje a tam wyskakuje mi napis "Nie można nawiązać połączenia z hostem prosimy sprawdzić swoje połączenie internetowe" sprawdzałem i wszystko jest ok. Bardzo proszę o pomoc! Z góry dzięki!
Odświeżam żeby nie zakładać nowego tematu bo mam podobny problem.
Otóż po odpaleniu menadżera zawartości , program nie potrafi się zalogować na planet auran , mimo że login i hasło są na pewno prawidłowe. We wcześniejszych wersjach trainza nie było tego problemu. Bardzo proszę o pomoc bo nie moge nic pobrać z DLS'a :/.
W ten sam sposob padlo mi 2010 - Auran Helpdesk radzil mi zrobic naprawe bazy danych i wpisac jeszcze raz hasla zwracajac uwage na DuZe i MaLe litery ale zanim mi odpisali zrobilam reinstalke gry.