Witam, dzisiaj zakupiłem sobie TS12 (w Niemczech, jeśli to ma jakiekolwiek znaczenie). Wszystko ładnie, pięknie działa, ale mam jeden problem, a mianowicie przy ustawionym języku polskim HUD jest za wąski, przez co nie pokazuje mi aktualnego ograniczenia i czasu. Czy jest jakieś rozwiązanie tego problemu poza przestawieniem języka? Screenshota za Chiny Ludowe nie mogę zrobić, ale wygląda to m-w tak:
0km/h
PRĘDKOŚĆ
:
Wersja: Trainz Simulator (50027), oryginał oczywiście.
Wszystko ładnie, pięknie działa, ale mam jeden problem, a mianowicie przy ustawionym języku polskim HUD jest za wąski, przez co nie pokazuje mi aktualnego ograniczenia i czasu. Czy jest jakieś rozwiązanie tego problemu poza przestawieniem języka?
Ok, dzięki, ale jest może jakaś alternatywa w postaci zasady, czy czegoś podobnego? Zegarek się przyda, a przestawianie języka średnio mi się widzi :-/
Jakby tu powiedzieć... Takiego skopanego HUD'a miał niemiecki TS ściągnięty z torrenta. Miał on lokalizację przeniesioną automatycznie z poprzedniej wersji TS i takich kwiatków tam było więcej. Niemcy coś tam kombinowali z edycja pod siebie i dlatego taki build 50027. Pozostaje Ci grać na interfejsie niemieckim.
Ja przetestowałem wydanie oryginalne auranowskie czy tam teraz N3V - digital copy (wiem przepłaciłem, ale nie jestem jedyny na tym forum, który to zrobił) polskie i niemieckie bo ciekawił mnie ten wysoki build (to jakaś germańska kompilacja). W sumie pozostałem przy wydaniu polskim.
_________________ KUID 196500
Ostatnio zmieniony przez Voytek 08-02-2013, 23:55, w całości zmieniany 1 raz
Heh, w sumie to jakieś rozwiązanie Zolwik. Dzięki wam za informacje. Mam jeszcze jedno pytanie: czy u was też w CMP wyszukiwanie trwa wieczność? Mam tylko większość dodatków z PTT i około 300 innych, na TC ładowało się szybko, a tutaj kaszanka...