Pomógł: 8 razy Wiek: 66 Dołączył: 18 Sty 2011 Posty: 725 Skąd: Kraków
Wysłany: 16-02-2013, 09:04 Aktualizaja TS12
Jak wiadomo, oryginalna wersja TS 12 ma wiele niedoróbek, które sprawiają pewne kłopoty (min. w łączeniu map). Ostatnio widziałem na forum Trainz jakieś patche ale są to numery wersji jakby zupełnie nieadekwatne do tej którą posiadam. Moja wersja to 51658 a tam była mowa o poprawkach do wersji 48249 na wersję 49922 .
Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić jak to jest z tymi wersjami i czy coś ruszyło się z tym temacie odnośnie poprawek?
Ostatnio zmieniony przez Peeet2005 16-02-2013, 09:04, w całości zmieniany 1 raz
Z tego, co n3v napisali w mailu PT. Co nowego - w tym roku bedzie poprawka majaca na celu min wlasnie naprawienia łączenia map. W tymvroku ma powstać tez nowa wersja trainz, ale mimo, ze tak piszą, liczylbym raczej ma początek przyszłego roku. Oni są teraz nastawieni na wersje tabletowe. I tak ts12 jest najstabilniejsza wersja Trainza, więc nie mamy co narzekać
Pomógł: 8 razy Wiek: 66 Dołączył: 18 Sty 2011 Posty: 725 Skąd: Kraków
Wysłany: 16-02-2013, 14:45
No zgadza się odnośnie stabilności. Za wyjątkiem tego łączenia map to - o ile pamiętam, nie zawiesił mi się chyba ani razu z innych przyczyn. Ogólnie jestem bardzo zadowolony
Poczekamy i zobaczymy co przyniesie przyszłość.