Wysłany: 13-08-2013, 16:09 TS 12 jaka wersja jest aktualna
Hej,
Kupiłem w saturnie TS 12. Zainstalowałem i zaktualizowałem grę do wersji 52143. Na stronie można zobaczyć jest juz 58414. Mam pytanie bo szukałem opcji multiplayer i nie znalazłem takiej opcji u mnie w grze, muszę ściągnąć z totorrentów angielską wersje i ją zaktualizować żeby grać multiplayer ? i czemu w polskiej wersji można mieć aktualizację 52143 a nie 58414 ?
Ostatnio zmieniony przez Czarcz 13-08-2013, 16:11, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 125 razy Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3930 Skąd: Opole
Wysłany: 13-08-2013, 18:23
Radzę:
1. zapoznać się z regulaminem forum
2. przeczytać w tym dziale, to co inni napisali o TS12
3. zastanowić się nad następnym postem, bo lenistwo jest tutaj nagradzane
szkoda ze nie dostałem odpowiedzi na takie "BNALNE" pytania, niestety wielmożny administrator nie odpowie i nie pomoże zagubionemu graczu a szkoda. Dziękuje za "lenistwo" ale siedziałem 30 min i przeszukiwałem forum znalazłem tylko wątek ze wersja 51xx jest aktualna a wątek był z początku roku. Miedzy czasie chyba wielmożny administrator nie wie że wyszedł service pack. Dziekuje sie nie dziwie ze forum mało ludzi się wypowiada
szkoda ze nie dostałem odpowiedzi na takie "BNALNE" pytania, niestety wielmożny administrator nie odpowie i nie pomoże zagubionemu graczu a szkoda. Dziękuje za "lenistwo" ale siedziałem 30 min i przeszukiwałem forum znalazłem tylko wątek ze wersja 51xx jest aktualna a wątek był z początku roku. Miedzy czasie chyba wielmożny administrator nie wie że wyszedł service pack. Dziekuje sie nie dziwie ze forum mało ludzi się wypowiada
Kolego, nie unoś się, bo lenistwo jest lenistwem, pomimo deklarowania rzekomych 30 minut na forum. Google, hasło "Trainz build", drugi wynik od góry:
http://online.ts2009.com/..._build_versions
Dla wersji PL najwyższy build to 52143, wyższe to wersje angielskie. Dlatego wyższego buildu mieć nie możesz. Czy to jest odpowiedź na Twoje BANALNE pytanie? Bo o tym, że multiplayer jest w TS12 "od urodzenia" to już Ci odpisano.
P.s. Rysia nie drażnij, bo Ryś (jak to ryś) nerwowy bywa i lubi przywalić ostrzeżeniem za takie podjazdówki.
Pomógł: 125 razy Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3930 Skąd: Opole
Wysłany: 13-08-2013, 21:40
Cytat:
TS12 sp1
to jest dokładnie pod TWOIM tematem. Tam masz dokładnie napisane co Radek napisał.
To, że przez 30minut nie potrafiłeś tego znaleźć świadczy tylko o Tobie, tak samo jak sposób wyrażania się o moderatorze. Na razie nie zniżę się do Twojego poziomu kultury, bo urągałoby to mojemu poziomowi kultury. Jednak jak dalej będziesz pisał w tym stylu dostaniesz ekstra nagrodę. Zanim będziesz chciał odpowiedzieć, zastanów się dwa razy nad stylem odpowiedzi.