Witam, mam znany problem z ET22, a mianowicie problem z ET22 Interior. Rozwiązaniem tego problemu jest usunięcie pustego taga "att" z w windows w configu. U mnie ten sposób niestety nie działa. Czy wie ktoś jak go rozwiązać inaczej, a jeśli nie to gdzie mogłem popełnić błąd?
Pokazuje ci błędne zależności? Lokomotywa nie daje się postawić na tory?
Ja moge przypuszczać, że chodzi Ci o niektóre z byków, które mają podpiętą kabinę z EU07 o kuidzie:
<kuid:142343:55003> - to wywala faktycznie błąd w TS2009+
ściągnij sobie tą przerobioną przez Zgreda, o kuidzie <kuid:202789:55003> podepnij i bedzie działać.
Jest jeszcze taka uproszczona kabina do byka: <kuid:202789:1211>.
PS. Oczywiście kabinę pierwotną, tą która wywala błąd da się naprawić we własnym zakresie, ale to trochę więcej zmian niż tylko usunięcie parametru att. I o tym było na forum wiele razy. Wpisz w szukajce np. ampient. ;)
W TS12 jest problem ze starym interiorem jeszcze od Sir_M do ET22.
Byki z tym interiorem, były w sesjach mapy Jamala "Lublin - Dorohusk"
Pisałem kiedyś o tym w tym poście: http://www.trainz.pl/_for...et22+att#128929
Fru189 napisał/a:
Rozwiązaniem tego problemu jest usunięcie pustego taga "att" z w windows w configu. U mnie ten sposób niestety nie działa.
U mnie usunięcie tego pustego taga pomogło. Proszę o dokładne info, czy dalej masz ten interior z błędem, etc.
Najszybciej jednak będzie, jak odezwiesz się do mnie na PW, to podeśle Ci bezbłędny w TS12, ten interior.
_________________ TRS2006 EK build 3092, TC 3323, TS2010 49933, TS12 49922
Mapka Kaczyce-Manowce dostępna w archiwum TrainzMaps
Gość
Wysłany: 18-09-2013, 20:08
Dzięki, tak kabina ET22 do TS12 rozwiązała mój problem. Myślę że temat jest do zamknięcia. ;)