Witam!!
Zakladam nowy temat o mojej nowo budowanej mapie pt Krynicznka ;) Bedzie to mapa fikcyjna z elementami realnym tzn krajobrazem naturalnym ;)
Ile bedzie miala km - nie wiem ;)
Bede ja budowal powoli poniewaz bardzo trudno jest odwzorowac te piekne widoki malopolski ;)
Tak wiec przedstawiam screeny ;)
A tutaj pokaze screeny ze stacji koncowej, malo widokow ale nie dlugo bedzie wiecej n;)
Przepraszam za brak semaforow, zapomnialem ich dodac ;(
Mam tez pytanie jakie semafory daje sie na koncu lini kolejowej, dalej juz tory nigdzie nie prowadza.
Najczęściej kozioł i nic poza tym, w przypadku oryginalnej Krynicy są też chyba Tm'ki. Szkoda, że nie pokusiłeś się o realne układy stacyjne, ale i tak spoko się prezentuje.
Ostatnio zmieniony przez pysi 17-08-2008, 17:35, w całości zmieniany 1 raz
Koziol, czesto tez semafor 1-komorowy z czerwonym swiatlem.
Wjazdowy na taka stacje najczesciej typu SS4-2 i wjazd z predkoscia ograniczona nastepny semafor podaje stoj [koziolka nazwac i podstawic go w konfiguracji semafora jako nastepny]
Mapa jest bardzo ładna. Podobna do Gór Świętokrzyskich. Po screenach widać, że lekka. Nie ma nawałnicy trawy, ani innego zielska, jak dla mnie bezbłędna! :)