Wysłany: 19-08-2008, 14:43 Serwer pełny
Witajcie. Mój 1 post :) Mam problem następujący - Zawsze jak chce coś pobrać z Planet Auran poprzez CMP to mi wywala, że serwer pełny. Sam asystent ściągania działa, bo w końcu udało mi się z CD Projekt wywalczyć klucz do Planet Auran , bo mam TRS 2006 z Wyborczej. A mam dużo brakujących zależności do pobrania, szczególnie jeżeli chodzi o polskie loki i wagony. Czy to tylko ostatnio tak jest, bo wakacje czy zawsze?? jak zawsze to w jakich godzinach tego problemu zwykle nie ma?
[edit Alana: offtopic o piractwie do kosza ale o zmiane podpisu bym jednak prosila]
_________________ Ten TRS z gazety jest dobry, tylko do CD Projekt trzeba napisać o klucz, na stronie www.cdprojekt.pl/Trainz2006
Ostatnio zmieniony przez Alana 19-08-2008, 18:48, w całości zmieniany 1 raz
CMP czy download helper nie sa zbyt dobrymi narzedziami do pobierania dodatkow. Postaraj sie ustalic nr KUID brakujacych dodatkow i posciagac po FTP, dziala o wiele lepiej.
w dziale pomoc POMOC INNE jest przyklejony temat dot. pobierania z Auranu.
Na przyszłość proszę się bardzo zastanowić przed rozpoczęciem nowego tematu !
W ten sposób robisz z forum śmietnik. Dodam jeszcze, że piszesz na FORUM PTT, Auran ma swoje forum i tam proszę zadawać tego typu pytania.
Ostatnio zmieniony przez mnich3001 20-08-2008, 00:56, w całości zmieniany 2 razy
SM50 chcesz być śmieszny czy może po prostu chcesz odpocząć od forum forum przez najbliższy miesiąc? Tak się akurat składa, że na forum auranu jest polski dział.
SM50 chcesz być śmieszny czy może po prostu chcesz odpocząć od forum forum przez najbliższy miesiąc? Tak się akurat składa, że na forum auranu jest polski dział.